Hava Durumu

İzmir'de Dehşet Veren Olay: Öğretim Üyesi Ailesini Vurdu ve İntihar Etti

İzmir'in Bornova ilçesinde, Ege Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Yusuf Yılmaz (38), dehşet veren bir olaya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 13:14
Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI
İzmir'de Dehşet Veren Olay: Öğretim Üyesi Ailesini Vurdu ve İntihar Etti

 Boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığı eşi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde öğretim üyesi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ın yaşadığı eve geldi ve ailesine yönelik korkunç bir saldırı gerçekleştirdi.

Olay, sabah saatlerinde Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Yusuf Yılmaz, evlerinin önüne geldiğinde kızı Linda Yılmaz'a (3), kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye (61) ve eşi Derya Uzelli Yılmaz'a (38) tabancayla ateş açtı. Ardından aynı silahla kendine de ateş etti.

Olayın ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Maalesef Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli hayatını kaybederken, Derya Uzelli Yılmaz ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis incelemesi sonucunda, Yusuf Yılmaz'ın üzerinden 4 ruhsatsız tabanca bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, tutuklandığı takdirde diğer silahlardan birini kullanmayı amaçladığı düşünülüyor.

Çiftin boşanma sürecinin çekişmeli geçtiği, kanser hastası Yusuf Yılmaz'ın tedavi için yurt dışına gitmekte olduğu ve yaklaşık 1 yıldır ayrı yaşadıkları belirtiliyor.

Polis ekipleri olayın detaylarını araştırmaya devam ederken, soruşturma başlatıldı. Bu üzücü olay, şehirde büyük bir şok ve üzüntü yaratmış durumda.

Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.