Hava Durumu

Sarıyer'deki Gece Kulübünde Silahlı Çatışma: 2 Polis Dahil 5 Kişi Yaralandı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Sarıyer'de, bir gece kulübünde çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 13:02
Kaynak: İSMAİL KEMAL KEMANKAŞ
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Sarıyer'deki Gece Kulübünde Silahlı Çatışma: 2 Polis Dahil 5 Kişi Yaralandı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Olay yerinde meydana gelen çatışmada, 2 polis memuru, 2 mekan çalışanı ve 1 taksi şoförü yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, Sarıyer Umar Sokak'ta bulunan bir gece kulübünde başladı. Mekan çalışanları ile içeri girmeye çalışan kişiler arasında çıkan kavga, silahların kullanılmasıyla daha da şiddetlendi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, saldırganlarla çatışmaya girdi.

Çıkan çatışmada, 2 polis memuru, taksi şoförü H.I., mekan çalışanları Y.T. ve S.T. yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, daha sonra hastaneye sevk etti. Hastaneye kaldırılan taksi şoförü H.I.'nın durumu ciddiyetini korurken, çıkan çatışmada çok sayıda mermi kullanıldığı ve bazı mermilerin çevredeki iş yerlerine isabet ettiği belirtildi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili detaylar paylaşıldı. Buna göre, 5 şüpheli şahıs, önce eğlence mekanına gelip taşkınlık çıkardı, daha sonra ise motosikletle geri dönerek iş yerine silahlı saldırıda bulundu. Polis ekiplerinin ilk saldırı sonrası incelemeleri sırasında şüpheliler, ikinci bir saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırıda, 2 polis memuru ve 3 sivil yaralandı; yaralılardan biri olan M.S.Ş., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, olaya karışan şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.