Hava Durumu

Yol kenarında bulunan el bombaları ile ilgili 9 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı bölgedeki bir otoyol kenarına atılmış, patlamamış 2 el bombasına ilişkin yürütülen soruşturmada 9 şüphelinin yakalandığı bildirildi.  

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 04:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 04:37
Kaynak: İHA
Yol kenarında bulunan el bombaları ile ilgili 9 şüpheli adliyeye sevk edildi!

    Edinilen bilgilere göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile TEM ekipleri, geçtiğimiz Perşembe günü Beykoz ilçesinde çevre otoyolunun Kavacık mevkii bağlantısında yol kenarına atılmış 2 el bombası bulunmuştu. 

    Bulunan el bombalarına ilişkin yürütülen soruşturmada patlayıcıları bırakan kişileri tespit çalışmaları tamamlandı. El bombalarına ilişkin şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen emniyet ekipleri, Şişli ilçesinde 3 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 kişi “şüpheli” olarak yakalandı. Devam eden çalışmalar sonucunda olayla bağlantılı olduğu tespit edilen 3 şüpheli ise Şile ilçesinde gerçekleşen operasyonla yakalandı. Bu kişilere ait evlerde yapılan aramalarda ise 2 uzun namlulu silah, bu silahlara ait 3 şarjör, 72 mermi, 2 balistik yelek, 4 kar maskesi ile bir çalıntı araç ele geçirildi. 
Polisteki ifade işlemleri tamamlanan 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.