AK Parti Bursa İl Başkanı Başkanı Davut Gürkan: Yüzyılın işini 20 yıla sığdırdık

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 11:18

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın mesejı şöyle;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, aziz milletimizle birlikte gerçekleştirdiği destansı zaferle, topraklarımıza kasteden düşmana karşı genç ihtiyar, kadın erkek demeden birlik ve beraberlik içerisinde, canları pahasına direnip geçit vermemiştir.

Tarihi destanlarla dolu Türk Milleti, İstiklal Savaşı ile dünyada düzeni değiştirmiş, emperyalist fikir ve güçlere karşı dünyada örnek gösterilen bir mücadele sergilemiştir. Bugün bu tarihi zaferlerle kurulan Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşku ile kutluyoruz.

Bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılını, 'Türkiye Yüzyılı Ülküsü' ile başlattığımız büyük atılımın sembolü hâline getirmek istiyoruz. AK Parti olarak, 'Yüzyılın İşini 20 Yıla Sığdırdık'.

İki asırlık demokrasi tarihimizin en köklü yönetim sistemi reformlarından olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi'ni, Türkiye Yüzyılı'nın girizgâhı ve garantisi olarak addediyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, ülkemizi her alanda muasır medeniyetler seviyesine taşımak, ecdadımızın emaneti bu aziz vatanı ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışacağız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Türkiye'nin Yeni Yüzyıl Vizyonu eşliğinde geleceğimizi şekillendirmeyi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılın kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle gazilerimizi de saygı ile anıyorum.