Erkan Aydın, İmamoğlu ile bir araya geldi!

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 23:16

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İkilinin sıcak diyalogu objektiflere yansırken, Ekrem İmamoğlu’nun devam eden mahkeme süreciyle ilgili Erkan Aydın’ın sonuna kadar arkanızdayız mesajı dikkat çekti.

Görüşmenin ardından resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Erkan Aydın, 

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldik. Osmangazi’mizde hayata geçirdiğimiz sosyal demokrat belediyecilik anlayışını geliştirmek ve kentlerimiz arasında kuracağımız sıkı ilişkilerle bu anlayışı daha ileriye taşımak için verimli bir buluşma oldu.

Tabi ki, bu süreçte @ekrem_imamoglu Başkanımızın “#Siyaseten” devam eden dava sürecini de konuştuk. İnanın, bizi bu süreçte hiçbir şey yolumuzdan alıkoyamaz. Daha yaşanabilir bir kent ve ülke için, mutlu yarınların hayalini kurarak halkımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için kararlılıkla, azimle ve inançla çalışıyoruz; çalışmaya da devam edeceğiz.

Çünkü hedefimiz #TamYolİleri!” dedi.

İşte o paylaşım,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldik. Osmangazi’mizde hayata geçirdiğimiz sosyal demokrat belediyecilik anlayışını geliştirmek ve kentlerimiz arasında kuracağımız sıkı ilişkilerle bu anlayışı daha ileriye taşımak için verimli bir buluşma… pic.twitter.com/J9gLAHp3s5

— Erkan AYDIN (@erkanecz) October 4, 2024