TEKSAS'TAN TARAFTARA ÇAĞRI!

Bursaspor Taraftar Grubu Teksas, Bursasporlu taraftarlara oynanacak büyük maç öncesi çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 12:53

Bursaspor Taraftar Grubu Teksas, Bursasporlu taraftarlara oynanacak büyük maç öncesi çağrıda bulundu. Teksas'ın resmi hesabı üzerinden yaptığı çağrıda, ''Girdiğimiz bu kurtuluş mücadelesinde her bir Bursaspor taraftarı üzerine düşeni yapmalı. Stat çevresinde yaşayan halkı rahatsız etmemeye özen göstermeliyiz. Takımımıza ve kendimize ceza getirecek her türlü davranıştan kaçınmalıyız; çünkü ne kulübümüzün ceza almasını ne de tribünde bir kişi bile eksilmeyi göze alabiliriz. Şampiyonluk senemizde nasıl başarıya ulaştıysak, ait olduğumuz lige çıkana kadar da küfürsüz ve fair-play çerçevesinde bir taraftar profili sergilemeliyiz.'' açıklaması yapıldı.

Stadyuma gelecek taraftarlara çağrı yapan Teksas grubu, Tokat Belediyesi Plevne Spor mücadelesinde büyük bir tribün şovu yapmaya hazırlanıyor.

İşte o çağrı,

Girdiğimiz bu kurtuluş mücadelesinde her bir Bursaspor taraftarı üzerine düşeni yapmalı. Stat çevresinde yaşayan halkı rahatsız etmemeye özen göstermeliyiz. Takımımıza ve kendimize ceza getirecek her türlü davranıştan kaçınmalıyız; çünkü ne kulübümüzün ceza almasını ne de… pic.twitter.com/g770AynvWU

— TEKSAS (@teksasorg) September 14, 2024