29 Ekim sözleri ve mesajları! Atatürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile alakalı sözleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sadece 1 gün kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 15:52
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

HABER / NURCAN ŞENER

Bu seneki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 100. Yıl kutlaması yapılacak. Bundan dolayı da Cumhuriyeti’mizin 100. Yılına özel olarak en güzel 29 Ekim mesajları ve Atatürk’ün sözleri için birçok insan araştırma  yapmaya şimdiden başladı. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile alakalı mesajlar...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu sene bambaşka olacak. Cumhuriyeti’mizin 100. Yılı kutlamaları yurdun dört bir yanında büyük bir coşku içinde kutlanacak. Gösteriler, etkinlikler, konserler burun halka açık olarak yapılacak.

Bayraklarla donatılan memleketimizin dört bir yanından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku yaşanacak. Ülke genelinde 7’den 70’e herkesin bu heyecanı yaşayacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında bugünden itibaren en güzle mesajlar ve sözler araştırılmaya başladı. Haberimizin devamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili Atatürk sözlerini bulabilirsiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili Atatürk sözleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları şimdiden başladı ve insanlar bunun için en güzel Atatürk sözlerini araştırmaya başladı. İşte Atatürk’ün en güzel sözleri;

       Efendiler! Yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz.       Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti bizler kurduk, onu yükseltip yaşatacak sizsiniz.       Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.       Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.