Başkan Erkan Aydın zafer yürüyüşünde!

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla CHP İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği yürüyüşe katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 22:49

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, partisinin Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlemiş olduğu 'zafer yürüyüşü'ne katıldı.Yürüyüşe katılan yüzlerce vatandaşın Başkan Erkan Aydın'a olan büyük teveccühü dikkatlerden kaçmadı. 

Yürüyüşün ardından teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Aydın , ''CHP Osmangazi İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Cumhuriyet Caddesi’ndeki Zafer Yürüyüşü’nde coşkumuzu, onur ve gururumuzu örgütümüz ve halkımızla paylaştık. Bizlere eşlik edenlere ve emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. #30AğustosZaferBayramı kutlu olsun'' dedi.

İşte Başkan Erkan Aydın'ın o paylaşımı,

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Cumhuriyet Caddesi’ndeki Zafer Yürüyüşü’nde coşkumuzu, onur ve gururumuzu örgütümüz ve halkımızla paylaştık. Bizlere eşlik edenlere ve emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. #30AğustosZaferBayramı kutlu olsun ???????? pic.twitter.com/O7moRZX8MM

— Erkan AYDIN (@erkanecz) August 29, 2024