Davut Aydın'dan Köfteci Yusuf paylaşımı!

Geçtiğimiz Dönem Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın Köfteci Yusuf'a sahip çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 02:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 02:26

Geçtiğimiz gün itibariyle sosyal medya üzerinden yayılan, Türkiye'de en çok tercih edilen yemek zincirinden biri olan Köfteci Yusuf markasıyla ilgili iddalara yanıtlar gelmeye devam ediyor.

Bursa Yenişehir'in markası olan, yalnızca tek merkezden işlenen ve 200 şubeye dağıtılan Köfteci Yusuf gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz dönem Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın'da bu dedikodulara binaen bir açıklama yaptı.

Aydın yaptığı açıklamada,

 “Hadi gel yıkalım şu Süleymaniye’yi desen, İki kazma kürek, iki de ırgat gerek. Ancak, hadi gel yapalım şunu geri desen, Bir Sinan, bir de Süleyman gerek. Köfteci Yusuf’a yapılan bir komplo saldırıdır. Marka ve isim karalamasıdır. Merkezi Yenişehir’de olan, kendi etini kendi çiftliğinde üreten, 200’den fazla şubesi ile 10.000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yenişehir’li İş İnsanı Yusuf AKKAŞ’a yapılan komployu ve karalama kampanyasını esefle kınıyorum. Yapılan komplo saldırısı er yada geç ortaya çıkacaktır.  Düşünebiliyor musunuz tek merkezden (YENİŞEHİR) işlenen ve dağıtılan et ve ürünlerde 200’den fazla şubesinde sorun yok iken neden iki şubesinde çıkıyor? Bunu hiç sorguladınız mı?'' dedi.

Davut Aydın'ın bu açıklaması da sosyal medyada gündem oldu.