Nijerya Kralı'nın Oğlu ile Evlendi: Saray Yerine Gecekondu Şoku!

Nijerya Kralı’nın oğlu ile evlenen Cansu Sancaktar (Nnonye), yeni hayatını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Kayınpederi ve kaynanasının evini gezdirdiği son video ise büyük ilgi topladı ve gündeme oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 14:30

Cansu Sancaktar, 7 yıl önce vefat eden Nijerya Kralı’nın oğlu ile evlenerek “Nnonye” soyadını aldı. Yeni hayatını ve eşiyle geçirdiği zamanları sosyal medyada paylaşan Cansu, son videosunda kayınpederi ve kaynanasının yaşadığı evi tanıttı. Beklentisi büyük olan genç kadın, gördüğü manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadı.

Nijerya’daki Hayatı ve Evi Böyle Anlattı

Cansu Sancaktar, gezdiği evi şu sözlerle anlattı:

"Nijerya’dan herkese selamlar, kaynanam ile kayınpederimin evini geziyoruz. Kayınpederim 7 sene önce vefat etti. Kendisi kraldı, bu yüzden kapı biraz heybetli ve ismi yazıyor. Evet, havalı ve cool. Eşim sağ olsun, eve giriş sağlanıyor. Evin giriş kısmı böyle gözüküyor."

Kaynanam hemen saçlarımı örgülü görüyor, beni bir güzel seviyor. Neyse çok bakmayalım, nazarlara gelmeyelim."

Cansu’nun anlattıklarına göre, kayınpederinin vefatının ardından ev iki ayrı daireye bölünmüş. Sol tarafı ilk hanıma, sağ tarafı ise kaynanaya verilmiş. Evin bahçesinde mango ve palmiye ağaçları yer alıyor. Kaynanası ve kaynı ile oturup vakit geçirdikleri bölümleri de paylaşan Cansu, yaşadığı hayatı takipçileriyle paylaştıkça sosyal medyada ilgi görmeye devam ediyor.

Sosyal Medyada Viral Oldu

Genç kadının paylaştığı video, kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Takipçileri durur mu, espriler havada uçuştu. Video, kaynanası ve kayınpederinin yaşadığı evin sıradan bir gecekondu olduğunu gören takipçilerini şaşkına çevirdi.

Geniş Bahçeye Açılan Kapının Ardındaki Gerçek

Kapıya aldanıp saray bekleyenler, geniş bir bahçeye açılan heybetli kapının ardında iki ayrı daire görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Genç kadın, kayınpederinin 7 yıl önce vefat ettiğini ve bu evde iki eşinin ayrı dairelerde oturduğunu anlattı. Eşinin ailesiyle çok iyi anlaştığını belirten genç kadın, burada olmaktan çok mutlu olduğunu da paylaşımında ifade etti.