Zehra Güneş ve Muhabir Şeyda Şenürek Arasındaki Boy Farkı Fotoğrafı Gerçek Mi? İşte Gerçekler!

Dünya birincisi ve 2023 Milletler Ligi şampiyonu Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı, 2024 Milletler Ligi’nin Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri etaplarını başarıyla tamamladı. A Milli Takım, 12 Haziran 2024’te ligin Hong Kong etabında Tayland’la karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 14:45
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

Sosyal Medyada Dikkat Çeken Paylaşım: Zehra Güneş ve Şeyda Şenürek Arasındaki Boy Farkı

Milli voleybolcu Zehra Güneş ve TRT Spor muhabiri Şeyda Şenürek arasındaki boy farkını gösteren bir fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fotoğrafta görülen boy farkının "normal" olamayacak kadar fazla olduğu iddia edildi.

Tahrif Edilmiş Fotoğrafın Gerçekleri Ortaya Çıktı

Bu görüntünün doğruluğu tartışma konusu oldu ve fotoğrafın bir videodan kırpılarak tahrif edildiği anlaşıldı. Orijinal video, TRT Spor muhabiri Şeyda Şenürek tarafından 21 Ağustos 2023’te paylaşılmıştı. Tahrif edilen fotoğraf ise 2023’ten bu yana sosyal medyada dolaşıyordu.

Orijinal Video Yeniden Paylaşıldı

Şeyda Şenürek, 10 Haziran 2024’te orijinal videoyu yeniden paylaşarak tahrif edilen görüntüye açıklık getirdi. Şenürek, "Photoshop fotoğrafın orijinal hali" açıklamasıyla gerçek görüntüyü takipçileriyle paylaştı. Zehra Güneş de bu duruma gülerek yanıt verdi.

Zehra Güneş ve Şeyda Şenürek’in Boy Farkı Gerçekten Var

Zehra Güneş’in boyu 1,97 metre. TRT Spor muhabiri Şeyda Şenürek’in boyu hakkında açık kaynaklarda net bilgi bulunmamakla birlikte, aralarında belirgin bir boy farkı olduğu biliniyor. Geçmişte Şenürek’in A Milli Takım oyuncusu Ebrar Karakurt’la yaptığı bir söyleşide de benzer bir boy farkı espri konusu olmuştu. Karakurt, Şenürek’le boyunu eşitlemek ve kamera açısına sığabilmek için eğilmek zorunda kalmıştı.