Mustafa Bozbey'i bir de mutfakta görün!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile tüm malzemeleri Bursa'dan olan kestaneli mücver yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 20:28

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali öncesinde Şef Esat Özata öncülüğünde kestaneli mücver yaptı.

Malzemelerinin tamamı Bursa'dan olan kestaneli mücver yapımı , 3. kez düzenlenecek olan Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali öncesi Bursa'nın 17 ilçesini gezecek olan ''Lezzet Tırı'' nda gerçekleştirildi.

Yemek sonrası sosyal medya hesabından duyuru yapan Mustafa Bozbey, ''Değerli eşim Seden Bozbey ile birlikte, Şef Esat Özata önderliğinde tüm malzemeleri Bursamıza ait olan ve ilk kez denenen kestaneli mücver hazırladık. 13-14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali öncesinde, 17 ilçemizi gezerek Bursamızın damaklarda iz bırakan tescilli lezzetlerini hemşehrilerimizle buluşturduğumuz lezzet tırında, Şef Esat Özata ile mutfakta olmaktan ve bu eşsiz lezzetlerin ardından Şef Dr. Aysel Gürel önderliğinde Gastro Müzik Korosu’nun hazırladığı müzikleri dinlemekten büyük mutluluk duydum. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali’ne tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.'' dedi.

İşte Başkan Mustafa Bozbey'in paylaşımı,

Değerli eşim Seden Bozbey ile birlikte, Şef Esat Özata önderliğinde tüm malzemeleri Bursamıza ait olan ve ilk kez denenen kestaneli mücver hazırladık. 13-14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali öncesinde, 17 ilçemizi gezerek… pic.twitter.com/Ty3JsCHLvL

— Mustafa Bozbey (@mustafabozbey) August 31, 2024