Yıldırım'da 30 Ağustos festival havasında kutlandı!

Yıldırım Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğu kutlama programı rengarenk görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 16:00

Yıldırım Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğu kutlama programı rengarenk görüntülere sahne oldu. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın katıldığı festival tadındaki kutlamalarda bir çok gösteri ekibi sahne alırken, yüzlerce vatandaş bayramı doyasıya kutladı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz 30 Ağustos ile ilgili bir konuşma yaptı, ''Büyük zaferin 102. yıldönümüne ulaştığımız bu gurur günümüzde, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle 30 Ağustos zaferi Türk Ordusu'nun Türk Subay ve komuta heyetinin yüksek güç ve kahramanlığını tarihte bir daha belirleyen çok büyük bir eserdir. Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Taarruz'un Baş Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehit ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.'' dedi.

Kutlamaların ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım,

102 yıldır aynı ruh, aynı inanç ve aynı heyecanla #Zaferinİzinde'yiz???????? Zafer coşkumuza ortak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. ❤️ pic.twitter.com/moB79cLSbS

— Oktay Yılmaz (@oktayyilmaz16) August 30, 2024