Bülent Emrah Parlak Kimdir? Bülent Emrah Parlak'ın Nereli ve Yaşı

​​​​​​​Bülent Emrah Parlak, Taksim'de bir kadınla görüntülendikten sonra gündemde büyük ilgi gördü. İnsanlar, ünlü oyuncuların kişisel bilgilerini araştırarak merak ediyorlar. Peki, Bülent Emrah Parlak kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 23:48
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

Bülent Emrah Parlak, Türk oyuncu ve komedyen olarak bilinir. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden ayrılarak Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye Oyuncuları'na katıldı ve aynı yıl "Kurtlar Vadisi" dizisinde profesyonel oyunculuk kariyerine başladı.

2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'te "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı. Ayrıca, Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programında üç yıl boyunca çeşitli skeçlerde performans sergileyerek ün kazandı.

Bülent Emrah Parlak, 2014 yılında "Ankara'nın Dikmen'i" adlı dizide başrol oynadı ve 2020'de "Arka Sokaklar" dizisinde Avukat Nedim karakterini canlandırdı. En son olarak "Gizli Saklı" adlı dizide rol aldı.

Bülent Emrah Parlak, 14 yıl boyunca BKM Mutfak'ta çalıştığı sırada tanıştığı oyuncu Burcu Gönder ile ilişki yaşadı. İkili, 2015 yılında evlendi, ancak 2020 yılında boşandılar. Evliliklerinden Lisa adında bir kızları oldu.

Bülent Emrah Parlak Nereli ve Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, Tunceli'de doğdu ve 44 yaşındadır. Dolayısıyla Bülent Emrah Parlak, Tunceli ilinin yerlisidir.

HABER:NURCAN ŞENER