Dudak Dudağa Öpüşen Dilan Polat ve Sıla Doğu Hakkında Soruşturma

Cezaevinden yeni çıkan Dilan Polat'a 'hayasızca hareket'ten soruşturma.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:23

Cezaevinden yeni çıkan Dilan Polat'a 'hayasızca hareket'ten soruşturma.

Daha önce kara para aklama iddialarıyla eşi Engin Polat ile birlikte tutuklanan. Bir kaç ay yattıktan sonra yine eşiyle birlikte tahliye olan Dilan Polat, lüks partilerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda tahliye olan Dilan Polat ve Engin Polat zaten kamuoyunun göz hapsi altındayken, şatafatlı partiler, ilginç paylaşımların ardından savcılık harekete geçti. 

Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun akibetinin ne olacağı merak ediliyor.

İstanbul'da bir eğlence mekanında sahnede dudak dudağa öpüşen ve bu hareketlerin yine sosyal medyada yer almasının ardından büyük tepki toplayan ikiliye yeniden soruşturma süreci gözüküyor.  

SORUŞTURMA

Başsavcılık, Polat ve Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan resen soruşturma başlattı.

Görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu!

İkili, soruşturmaya konu olan akşam tahliyelerini kutluyordu. Partide Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun öpüştüğü anlar, sosyal medyada gündem olmuştu.

ESKİ YÖNETİCİ KONUŞTU

Muhabirimiz, daha önce Dilan Polat'a ait olan güzellik salonunda yöneticilik yapan ancak ismini vermek istemeyen bir yöneticiyle iletişime geçti.

İsmini vermek istemeyen eski yönetici, '' Dilan Polat'ın üzerine çok geliyorlar, ben eski bir çalışanıyım ancak hiç kötü ayrılmadım. Kendisinden razıyım bizi hiç üzmedi. Basın olayı köpürtüp duruyor ve Polat Ailesi'nin çok üzerine geliyorlar. Ufakcık çocukların psikoloji bozuldu, bence hiç bir suçları yok. Tek suçları kazandıkları parayla hikaye paylaşmak, reklam yapmak'' dedi.