Kobra Murat'ın Protez Saçı Başına Dert Açtı!: Konserleri Ertelendi!

Roman müziğinin renkli siması 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divanlılar, protez saç kullanımı Yolu sıra sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldı. Ünlü şarkıcının uzun yıllardır sahne performansı, kafa derisinde yola açık konserlerini erteleme neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 10:28

"TRİLYONLUK İNSANIM BEN"

Kendine özgü tarzı ve canlılığıyla bilinen Kobra Murat, sık sık mal varlığıyla gündeme geliyor. Kazancını gayrimenkul ve hesaba yatıran Divandiler, "Trilyonluk insanım ben. 18 kilo altınımız, 18 evim ve 4 yazlığım var. Bunların hepsi alın teriyle kazanıldı" şeklinde şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

PERUK KULLANIMI SAĞLIK SORUNU YARATTI

Ancak ünlü şarkıcının yaşam hayatı, protez saç bantları nedeniyle gölgelenmiş durumda. Kobra Murat, son dönemde peruktan kaynaklanan bir ekonomik nedenli sağlık sorunları yaşadı. Durumun ciddiyeti üzerine doktor, bir ay boyunca peruk takmasını yasakladı ve tedavi süreci başladı.

KONSERLERİNİ ERTELEMEK ZORUNDA KALDI

Onur Akay'a konuşan Kobra Murat, "Sağlık durumum iyi, ancak doktorunun tavsiyesi üzerine konserlerimi ileri bir tarihte iflas etmek zorunda kaldım. Tüm yedilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.