Sahnede Rahatsızlanan Derya Uluğ Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

Son zamanların en hit şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, sahnede rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 12:31
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, sahnede yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayranlarını korkuttu. Kıbrıs'ta verdiği konser sırasında aniden rahatsızlanan Uluğ, apar topar hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tarafından domuz gribine yakalandığı tespit edilen şarkıcı, şu anda tedavi altında.

Geçtiğimiz günlerde Hollanda'daki konserinden dönerken yaşadığı hırsızlık olayıyla sarsılan Uluğ, havaalanında bagajındaki değerli mücevherlerin çalındığını fark etmişti. Bu olayın şokunu atlatamadan, sahnede rahatsızlanarak tekrar zor anlar yaşadı.

"Bu Ara Ciddi Nazar ve Göz Var"

Ünlü şarkıcı, yaşadığı talihsizliklerle ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Amsterdam'a konsere gittim. Bagajımı, uçağa binmeden teslim etmiştim. İstanbul'a döndüğümde takı kutusunu açık buldum ve değerli takılarımın çalındığını fark ettim. Gerekli başvuruları yaptım ama takılarım geri gelmedi. Bu ara ciddi nazar ve göz var üzerimde. Geçen haftadan beri talihsizlikler başımı bırakmıyor."

Konserler İptal Edildi

Rahatsızlığı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama daha yapan Uluğ, hayranlarına konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu:

"Son konserim sonrasında sağlık durumum maalesef kötüleşti. Hastanede gerekli tüm tedaviler yapılmasına rağmen konserlerimi gerçekleştiremeyeceğimi üzülerek belirtmek isterim. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum ve misafirlerden özür diliyorum. Başka bir tarihte telafi edeceğiz."

Uluğ'un hayranları sosyal medyada kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, ünlü şarkıcının en kısa sürede sağlığına kavuşması temenni edildi.

Hırsızlık Olayı Hakkında Araştırma Sürüyor

Derya Uluğ'un Hollanda'da yaşadığı hırsızlık olayıyla ilgili olarak yetkililer tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Uluğ'un bagajında bulunan ve çalınan değerli ziynet eşyalarının yanı sıra, diğer değerli eşyalarının bulunması için de çalışmalar sürüyor.

Derya Uluğ'un yaşadığı bu talihsiz olaylar, sanatçının hayranlarını derinden etkiledi. Ünlü şarkıcıya acil şifalar diliyoruz.