Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu'na destek!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 23:11

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek ziyaretinde bulundu. Ziyareti sonrası açıklama yapan Cemal Enginyurt, ''Halil İbrahim Sofrasının mimarı, CHP 7. Genel başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu beyefendiyi hukuksuzluk karşısında ziyaretteyiz. Vefa bizim için İstanbul’da bir semt adı değil. Hak Hukuk Adalet için,Demokrasi için mücadele etmeye devam edeceğiz. Susturamayacaksınız.'' dedi. Paylaşımın sonuna da '' #KemalKılıçdaroğluYalnızDeğildir '' etiketini de ekleyerek desteğini açıkça ifade etti.

Halil İbrahim Sofrasının mimarı, CHP 7. Genel başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu beyefendiyi hukuksuzluk karşısında ziyaretteyiz. Vefa bizim için İstanbul’da bir semt adı değil. Hak Hukuk Adalet için,Demokrasi için mücadele etmeye devam edeceğiz. Susturamayacaksınız.@kilicdaroglukpic.twitter.com/cAaXQj5lbd

— Cemal Enginyurt (@cenginyurt52) August 29, 2024