MHP'den binlerce istifa haberi geliyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörist başı apoyla ilgili yaptığı açıklama sonrasında binlerce istifa paylaşımı gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 23:46

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, terörist başı apoyla ilgili yaptığı açıklama sonrasında binlerce istifa paylaşımı gelmeye devam ediyor.

Devlet Bahçeli,

''Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız" demişti.

Bu sözlerinin medyaya yansıması üzerine Türkiye'nin dört bir yanından sosyal paylaşım sitelerine MHP'den istifa fotoğrafları gelmeye başladı.

Bir çok MHP'li seçmenin istifa edip, Yeniden Refah Partisi'ne üye olduğu da gözlerden kaçmadı.

Bu olay sonrası bir çok vatandaşın Yeniden Refah Partisi'ne üye olmasının sebebi olarakta , Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın ''Devlet Bahçeli’nin, terörist başı Abdullah Öcalan’ın İstiklal Harbimizi yürütmüş olan TBMM’de konuşmasına yönelik teklifi, milletimizin terörle mücadelesine ve şehitlerimizin aziz hatırasına ağır bir darbedir. Böyle bir şey teklif değil, tahayyül dahi edilemez.” açıklaması olarak gösteriliyor.

Çünkü diğer siyasi partiler duruma sessiz kalırken, Bahçeli'ye karşı ilk çıkış Fatih Erbakan'dan gelmişti.