Tuncay Özkan'a tepki çığ gibi büyüyor! Bir tepkide Oktay Yılmaz'dan!

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak yaptığı paylaşıma tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 19:54

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak ''züppe'' söylemi nedeniyle siyasette tansiyon bir türlü düşmüyor.

Tuncay Özkan'a tepkiler büyürken bir tepkide Ak Partili Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'dan geldi. Başkan Oktay Yılmaz yaptığı açıklamada Tuncay Özkan'a çok sert cevap verdi.

Oktay Yılmaz, ''Haddini Bil Tuncay Özkan ! Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanı, davamızın lideri ve "Milletin Adamı"dır. Milletimizin iradesini temsil eden Cumhurbaşkanımıza yönelik bu tür saygısız, hadsiz ve ahlaksız ifadeleri aynen iade ediyoruz. Fikir özgürlüğü adı altına sığınarak söylediğiniz bu sözler, sizin kirli zihniyetinizi tam olarak yansıtsa da, temsil ettiğiniz makamın ne kadar bilincinde olmadığınızı gösteriyor. İçinizdeki bu kin ve nefretle ancak klavye siyaseti yapar, kendi çukurunuza batarsınız. Bu millet de her zaman olduğu gibi gereken cevabı size verecektir.'' dedi.

Haddini Bil Tuncay Özkan ! Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanı, davamızın lideri ve "Milletin Adamı"dır. Milletimizin iradesini temsil eden Cumhurbaşkanımıza yönelik bu tür saygısız, hadsiz ve ahlaksız ifadeleri aynen iade ediyoruz. Fikir özgürlüğü adı… https://t.co/g2y4ye34OV

— Oktay Yılmaz (@oktayyilmaz16) August 26, 2024