Yeniden Refah teşkilatları çıldırmış olmalı!

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları, 'Anadolu Buluşmaları' adı altında, eş zamanlı olarak Türkiye'nin 40 ilinde üye çalışması yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 00:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 00:39

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları, Türkiye'nin sahadaki en etkili siyasi gençlik teşkilatlarının başında gelmeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları, 'Anadolu Buluşmaları' adı altında yaptıkları programlarda, partinin yalnızca gençlik teşkilatları üzerinden, her hafta binlerce yeni üye kaydı yapmaya devam ediyor.

Milli Görüş'ün temsilcisi, bu istatistik ile resmen 600.000 üyeye ulaşmış durumda.

Konuyla ilgili muhabirimiz Engin Özkonuk'a telefonla demeç veren Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner,

''Yeniden Refah Partimiz, Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olmuştur. Memleketimizin dört bir yanında ve eş zamanlı çalışmalar yapan Milli Görüş Gençliğimiz, her gün binlerce yeni üye kaydı yapmaya devam etmektedir. Üye sayısı ve oy bakımından Türkiye'nin en büyük 3. partisi olan Yeniden Refah Partimiz, önümüzdeki yıllarda, inşallah Türkiye'nin 1. partisi olacaktır.

Bu hafta sonu tam 40 ilimizde program yapacak, Yeniden Refah Partimizin Gençlik Kolları MKYK Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanları başta olmak üzere, tüm teşkilat mensuplarımızı selamlıyor, alınlarından öpüyorum. İktidar yürüyüşümüz başlamıştır!'' açıklaması yaptı.