Batshuayi'den Galatasaray'a İlk Mesaj: "Gururluyum"

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, transferi sonrası ilk açıklamasını yaptı ve duygularını taraftarlarla paylaştı. İşte Belçikalı forvetin samimi açıklaması:

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:00

"Sevgili taraftarlar,

Yaklaşık 3 yıl önce, büyüleyici İstanbul'un semalarına doğru uçmaya karar verdim. Bazıları buraya kariyerimin son döneminde geldiğimi düşünebilir. Ancak, bana güvenen kulüpler ve taraftarlar sayesinde golcü kimliğimi yeniden kazandım ve rekabetçi bir ligde yeniden parlamak için ihtiyacım olan tutkuyu ve ışığı buldum. Ocak ayında geleceğim hakkında karar verme hakkına sahip olduğumda, bir haber bekledim. Niyetimden şüphem olmasa da, eylemlerimin sözlerden daha güçlü olduğunu biliyorum. Bu yüzden, yeni bir meydan okumaya başlama zamanı geldi. Kararım, Galatasaray camiasına katılmak ve Süper Lig ile İstanbul'a bağlılığımı sürdürmek yönünde oldu. Bu kararın ve imzamın getirdiği sorumluluğun farkındayım. Dik duruyorum ve gururluyum. Kim olduğumu ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Ama nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum. Bu şehirde kalmaktan ve en başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum. Bu başarı geleneğini sürdürmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.Batsman Rams Park'ta, yakında tüm ekranlarda!"

Galatasaray taraftarları, Batshuayi'nin bu içten ve motive edici açıklamasıyla yeni sezona daha da umutla bakıyor. Yeni transferin sahada neler yapacağını merakla bekliyoruz.