Borussia Dortmund, Werder Bremen'i 1-0 Yenerek Zirveye Yükseldi

Almanya'nın Bundesliga ligi 8. haftasında Borussia Dortmund, Werder Bremen'i 1-0 mağlup ederek zirveye yükseldi. Maçın yıldızı olan Julian Brandt, attığı tek golle takımına galibiyeti getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2023 16:37
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

HABER / FATMA ÖZTÜRK

Ligin 8. haftasında Borussia Dortmund ile Werder Bremen arasındaki karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Maç boyunca her iki takımın da net gol pozisyonları bulduğu maçın sonucu merakla bekleniyordu. Ancak karşılaşmanın 67. dakikasında Julian Brandt'ın attığı gol, Borussia Dortmund'un zaferini garantiledi.

Bu galibiyet, Borussia Dortmund'u 20 puanla ligde zirveye taşıdı. Ayrıca, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmayı başardılar. Borussia Dortmund taraftarları, takımlarının bu sezon şampiyonluk yolunda önemli bir adım attığını düşünüyor ve gurur duyuyor.

Öte yandan, Türkiye Milli Takımı'nın başarılı oyuncularından Salih Özcan, maçta yedek kulübesinde başladı. Oyuncu, takımı adına sevinse de, onun yedek kulübesinde olması hayranlarını üzdü. Maçın ilk yarısı golsüz sonuçlanmıştı ve tribünler sessizdi. Ancak ikinci yarıda Julian Brandt'ın attığı gol, Borussia Dortmund taraftarlarını coşturdu.

Borussia Dortmund, bu galibiyetle üst üste 5. zaferini elde ederek maç fazlasıyla lider konumuna yükseldi. Rakip takım Werder Bremen ise üst üste üçüncü mağlubiyetini alarak 6 puanda kaldı. Borussia Dortmund'un bu form grafiği, takımın gelecek maçlarda da başarılı olmasını bekleyenleri heyecanlandırıyor.