Fenerbahçe'nin Saint-Maximin Transferinde Son Durum!

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gündemdeki önemli isimlerden biri olan Alain Saint-Maximin için bekleyişini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 01:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 01:50

Teknik direktör Jose Mourinho'nun istediği oyuncu ve kulüp ile anlaşma sağlanmış olsa da, sarı-lacivertliler Saint-Maximin'in transferini açıklamak için bir süre daha beklemek zorunda.

Al-Ahli'de teknik direktör Mathias Jaissle'nin "gitsin" dediği Saint-Maximin, Fenerbahçe'ye transfer olmaya hazırlanıyor. Ancak Al-Ahli yönetimi, Jaissle'nin istediği Ademola Lookman'la anlaşmanın yollarını arıyor. Lookman, Suudi Arabistan'a gitmeye sıcak bakmazken, kulübü Atalanta satışa hazır durumda. Al-Ahli, Lookman'ın ikna olmasını beklerken, Fenerbahçe de bu süreçte sabırlı olmak zorunda.

Suudi Kamu Fonu'nun (PIF) transferi onaylaması gereken bu süreçte, Fenerbahçe'nin bekleyişi devam ediyor. Suudi spor muhabiri Hassan Abdel Qader, Al-Ahli'nin Saint-Maximin transferiyle ilgili yaptığı yorumda, "Al-Ahly, Saint-Maximin'den daha iyi bir alternatif kanat oyuncusuyla sözleşme imzalamazsa, bu hatasını sezon sonuna kadar yas tutarak öder. Bunun bedelini takım öder," ifadelerini kullandı.