ÜNLÜ FUTBOLCUDAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Neymar Neler Söyledi?

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 12:58
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

HABER / İSMAİL KEMAL KEMANKAŞ

Futbolun Barcelona ve PSG'den tanıdığı eski yıldızı Neymar, son sakatlığından kaynaklanan üzüntüsünü ifade etti. Neymar, perşembe günü akşam saatlerinde yaptığı açıklamada şu duyguları paylaştı: "Bu gerçekten üzücü bir an, belki de en kötüsü. Kendimi güçlü hissettiğimi biliyorum, ama bu sefer aileme ve arkadaşlarıma daha fazla ihtiyacım olacak gibi görünüyor. Sakatlanmak ve ameliyat geçirmek hiç kolay değil; özellikle de iyileşmeye başladıktan 4 ay sonra tekrar bunlarla karşılaştığınızı düşünün."

Barcelona ve PSG'nin eski yıldızı Brezilyalı futbolcu Neymar'ın sahalara ne zaman dönebileceği ise henüz açıklanmadı. Oyuncunun sezon sonuna kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu gelişme, oyuncunun transfer olduğu Al-Hilal takımını büyük bir şoka uğrattı. Bununla birlikte, Marca'dan ilginç bir haber de ortaya çıktı.

Haberde, Neymar'ın milli maç sırasında yaşadığı sakatlığın 28 günden uzun süreceği için FIFA'nın Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e tazminat ödemesi gerektiği belirtildi. FIFA'nın ödeyeceği maksimum tazminatın 7.5 milyon Euro ile sınırlı olduğu da vurguladı. Yaz transfer döneminde Paris Saint-Germain'den Al-Hilal'e transfer olan 31 yaşındaki yıldız futbolcu, mavi-beyazlı takımın formasını 5 maçta giymiş ve bu süreçte 1 gol atıp 3 asist yapmıştı.