Hava Durumu

Nilüfer'den Unçukuru'na Hizmet Binası kazandırıldı

Nilüfer Belediyesi, Unçukuru Mahallesi'ne, Kadın Çocuk Akademisi, İletişim Merkezi ve Muhtarlık birimlerinin tek çatı altında toplandığı Unçukuru Hizmet Binası'nın açılış törenini düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 13:28
Kaynak: İHA
Nilüfer'den Unçukuru'na Hizmet Binası kazandırıldı

Nilüfer Belediyesi tarafından, Unçukuru Mahallesi'ne, Kadın Çocuk Akademisi, İletişim Merkezi ve Muhtarlık birimlerinin tek çatı altında toplandığı Unçukuru Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılışa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ErdemCHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin katıldı. 

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin'in konuşmasından satır başları şöyle;

Öncelikle Cumhuriyet'in yüzüncü yılında böyle bir binayı mahallemize kazandırması çok güzel. Köylerin meydanları çok önemlidir. Köyün bütün planları köy meydanlarında yapılır. Biz Nilüfer Belediyesi'nin böyle bir yer kazandırmasından yana çok mutluyum.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in konuşmasından satır başları şöyle;

Nilüferde kırsal mahallelerde hizmetlerimize devam ediyoruz. Uzun zamandır planlandığımız bir iş. Bu bölgeye yakışacağını düşündüğümüz bir hizmet binası kazandırdık. Eski binamız deprem açısından da tehlike saçıyordu. Biz de burada hizmetler vereceğiz. Binamız 450 metrekare kapalı alana sahip. Berber, doktor odası gibi yerler var. İkinci katında da kadın ve çocuklara yönelik çalışmalar yapacağımız alanlar var. Bölgede diğer mahallelerde de gerçekleştirdik bu çalışmaları. Burada kadınlar için açılacak el sanatları, kişisel ve kariyer gelişimi için açılacak akademiler de olacak. Eğlenceli oyun alanlarında çocuklarımızı yetiştireceğiz. Burada mahalledeki çocuklarımıza katkı sağlamak istiyoruz. Kırsala yapacağımız katkılarla buraları güçlendirmek istiyoruz. Buradaki okulları kapattılar. Çocuklar taşımalı eğitime maruz kalıyor. Ama anne babalar çocuklarını taşımalı okutmak istemediği için buralardan ayrılıyorlar. Biz bu projelerle çocuklarımızı burada eğitmek istiyoruz. Bu binamızın bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.