Hava Durumu

Rabia ve Doğucan Hayatlarını Birleştirdi

Yıldırım’da siyasetin ve dostluğun iç içe geçtiği anlamlı bir buluşmaya daha tanıklık edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2025 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2025 21:12
Muhabir: HANDAN EFE
Rabia ve Doğucan Hayatlarını Birleştirdi

AK Parti Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Dündar’ın kızı Rabia ile Doğucan düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine girdi. Yıldırım Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen törene siyaset camiasından birçok isim katıldı.

Nikâhı bizzat Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz kıyarken, genç çiftin mutluluğuna şahitlik edenler arasında AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya da yer aldı. Başkan Akkaya, yaptığı kısa konuşmada, “Ak Parti Yıldırım İlçe Yönetimimizde bulunan, Ekonomik İşler Birim Başkanımız Aydın Dündar ağabeyimizin kızı Rabia & Doğucan kardeşlerimizin düğün cemiyetinde tüm teşkilatımız ile birlikte mutlu günlerine şahit oluyoruz. Kardeşlerime sonsuz mutluluklar diliyorum,” diyerek genç çifte iyi dileklerini iletti.

Törene AK Parti Yıldırım teşkilat üyelerinin yanı sıra, çok sayıda davetli ve aile yakını katıldı. Davetliler müzik eşliğinde keyifli anlar yaşarken, gece boyunca samimi atmosfer ve neşeli sohbetler dikkat çekti.

Çiftin heyecanı gözlerinden okunurken, davetliler bu özel günü uzun süre hafızalarında saklayacaklarını dile getirdi. Mutluluğa “evet” diyen Rabia ve Doğucan çifti, alkışlar arasında hayatlarının en özel imzalarını attı.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.