Hava Durumu

Beykoz’da ibre Mustafa Kazım Alpay’a döndü!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken İstanbul Beykoz’da Yeniden Refah’ın adayı Mustafa Kazım Alpay’ın adaylığı tüm dengeleri değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 18:08
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Beykoz’da ibre Mustafa Kazım Alpay’a döndü!

31 Martta yapılacak yerel seçimlerde Beykoz'da rüzgar Yeniden Refah Partisi adayı Mustafa Kazım Alpay’dan yana döndü. 

Alpay'ın Beykoz’un imar ve mülkiyet sorununa karşı geliştirdiği projeler ile Beykozlunun Beykoz'da kalmasını sağlacağını açıklayarak kolları sıvamıştı. Ardından ulaşım probleminin çözümü için açıkladığı tramvay projesi, üretim ve istihdamın artması için açıkladığı sanayi siteleri projesi, öğrencilerin barınma problemi için açıkladığı öğrenci kent projesi ve deprem dirençli Beykoz projesi ile ayakları yere basan bir profil çizmeyi başardı. 

Geçmişte ülkemizin 40’a yakın şehrinde gençleri eğitim ve spor alanında destekleyevek projelerle hizmet üretmeside Beykoz seçmeninde ciddi bir heyecan oluşturmuş durumda. Özellikle Elazığ Basketbol takımını alt liglerden alıp Basketbol süper ligine çıkarması ve ardından Avrupa Kupasında çeyrek final oynatmasıda Beykoz spor camiasında büyük bir beklenti oluşturdu. 

Alpay’ın tam donanımlı, saygın ve Fatih Erbakan’ın beyin takımında önemli bir yere sahip olması Beykoz'da ibreyi Mustafa Kazım Alpay’a döndürmüş durumda. 

Alpay yaptığı açıklamada ise “ Ben Beykozluyum. Beykozlular sokağa çıktığında ne sorun yaşıyorlarda bende yaşıyorum. Onlara imar yoksa banada yok. Onlara Belediyecilik hizmetleri ulaşmıyorsa banada ulaşmıyor. Onların ulaşım problemi varsa benimde var. Onlar depreme dayanıklı konut istiyorsa bende istiyorum. Kısaca Ben Beykozluyum ve Beykozlunun halinden bir tek ben anlarım. İnşaAllah seçimleri kazanacak ve Beykoz’a hizmetlerimle altın çağını yaşatacağım “ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.