Hava Durumu

Mustafa Bozbey, RUMELİSİAD ödül töreninde konuştu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, RUMELİSİAD'ın düzenlemiş olduğu ''Ülkemize Değer Katan Başarılı Rumelililer Ödül Töreni''nde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 23:21
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Mustafa Bozbey, RUMELİSİAD ödül töreninde konuştu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, RUMELİSİAD'ın ödül töreninde konuştu.

BaşkanBozbey, '' Göçlerin şehri olarak bilinen Bursamıza göç etmiş tüm hemşehrilerimizin şehrimize olan katkısı yadsınamayacak derecededir. Bizler de bunun bilincinde olarak, bütüncül bir anlayış ve ortak akılla şehrimizi hep birlikte yönetecek; gülümseyen, kalkınan, örnek bir Bursa’yı hep birlikte inşa edeceğiz.'' dedi.

Başkan Bozbey program sonrası resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''99.Rumeli Buluşması kapsamında RUMELİSİAD tarafından gerçekleştirilen “Ülkemize Değer Katan Başarılı Rumelililer Ödül Töreni”nde, Bursamıza ve ülkemize değer katan değerli iş insanlarıyla bir araya geldik.

Göçlerin şehri olarak bilinen Bursamıza göç etmiş tüm hemşehrilerimizin şehrimize olan katkısı yadsınamayacak derecededir. Bizler de bunun bilincinde olarak, bütüncül bir anlayış ve ortak akılla şehrimizi hep birlikte yönetecek; gülümseyen, kalkınan, örnek bir Bursa’yı hep birlikte inşa edeceğiz.

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp’e, kıymetli yönetimine ve ülkemize değer katan tüm iş insanlarına gönülden teşekkür ediyorum.'' dedi.

İşte o paylaşım,

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.