Hava Durumu

O AÇIKLAMAYA ERİŞİM ENGELİ!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Meclis Grup Toplantısı’ndaki konuşması ile TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’ın soru önergesi ile alakalı haberlere erişime yasak geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 12:52
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
O AÇIKLAMAYA ERİŞİM ENGELİ!

HABER / NURCAN ŞENER

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği, Şık’ın soru önergesi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının da yer aldığı 172 haber linkine erişim engellenmesini ve haberlerin silinmesi yönünde karar aldı.

Kararda, haberlerin Bekir Altun’un kişilik haklarını ihlal edildiği, kişisel verilerini işler nitelikte içerikler bulunduğu savunulmaktadır.

Kılıçdaroğlu’nun  yaptığı açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Ekim’de gerçekleşen CHP Meclis Grup  konuşmasında bu konuya değinerek, “ Bir anda yayın yasağı getirdiler. İlk defa devlet kurulunda görev alan savcı, dilekçe vererek yargıdaki çürümüşlüğü ortaya koydu. Şöyle diyor savcı, yargı içinde çete oluştu.  Bu hakimler ve savcı, FETÖ’cü savcı ve hakimlere rahmet okutur hale geldiğini dile getiriyor. Uyuşturucu gibi şeyleri hoş görüp, uyuşturucu liderlerini serbest bıraktıran çeteyi çökertmemiz gerek diyor. Kilolarca uyuşturucu madde ile yakalanan kişiyi para karşılığında serbest bıraktıklarını söylüyor. Ülkemize gerçekten adalet gelene kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Beşli çeteden de yargıdaki çeteden de hesap soracağız” ifadelerine yer vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.