Hava Durumu

Emre Kınay, Gebze'de öldürülen hayvanlar için "Yasanız batsın!"

Emre Kınay sosyal medya hesabından Gebze'de öldürülen hayvanlarla ilgili beyanda bulundu. Gözyaşlarını tutamayan Kınay sert konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 18:18
Kaynak: HANDAN EFE
Emre Kınay, Gebze'de öldürülen hayvanlar için "Yasanız batsın!"

Emre Kınay sosyal medya hesabından Gebze'de öldürülen hayvanlarla ilgili beyanda bulundu. Konuştuğu esnada gözyaşlarını tutamayan Kınay "Canım yanarak Gebze Belediye Başkanına sesleniyorum, siz bugün cumaya gittiniz. Senin yetkin ve etkin altındaki rehabilitasyon merkezinde iğne şırınga ile bebek kediler bebek köpekler ya bu nasıl bir vicdandır, hangi dinin mensubusunuz arkadaşlar? Sizin inandığınız Allah hangi Allah’a ya bizimkiyle aynı olamaz Allah aşkına. Bak bağırmıyorum çağırmıyorum. Sakin sakin söylüyorum, nasıl bir vicdan bunu yapıp arkasından da gidip Allah’a yakaran, avucunu açıp dua eder.  Nasıl arkadaşlar? Siz nereden çıktınız? Bu toplumda ondan sonra kız çocukları için cümle kuracaksınız sonra toplumdaki şiddet için cümle kuracaksınız  O köpekleri gözünü kırpmadan öldüren herkes senin çoluğunu çocuğunu, evladını, yurdunu, yuvanı keser. Siz nasıl insanlarsınız, siz insan mısınız ya da ne yapıyorsunuz? Kimin kraldan çok kralcılığı bu? Kime yaranmak için yapıyorsunuz? Ne olacaksın bundan sonra? Vekil olsan ne olur ki sen insan olmadıktan sonra! Bu nasıl bir şeydir,  kimsiniz arkadaş kim kimsiniz? Hangi sıfatla?

Yaratılanı severiz yaradandan ötürü… Bu köpekleri kim yarattı? İnsanlar, hayvanlar hiç kimsenin kıymeti yok! Siz nasıl bir dünya yarattınız? 

İnsan gibi söylüyorsunuz anlaşılmıyor, Şimdi o meclis komisyonunda çıkıp da ötenazi hakkı diyen o vekile soruyorum. O hangi partiden olduğu önemli değil. Çoluğuna çocuğuna bir şey demem, aynı acıları çekerek yaşamın sonlansın! Allah çoluğunu çocuğunu korusun. Sen bunun sebebi olanlardan biri olarak aynı acıları çeke çeke bu hayata veda et ve Allah cennetinde bizi karşılaştıracak eminim. Çünkü senin gibiler o cennete girecekse ben istemiyorum. Neye üzüleceğimizi şaşırdık! Kızlara çocuklara mı üzülelim? Sevin ya bu kadar zor değil ben kardeşim. Vereceğin bir kap yemek bir kap su!  

Nasıl bu kadar organize oldunuz bütün kötüler? Şeytan mı ele geçirdi bu ülkeyi ne oldu? Derdiniz ne ya hakikaten merak ediyorum dersiniz ne? Bakamıyoruz dersiniz, elimizi taşın altına zaten koyuyoruz, elimizden geleni yapıyoruz zaten.

Bu fotoğrafa nasıl canınız yanmaz? Evladınız yok mu sizin?

Yasanız batsın!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.