Hava Durumu

Soner Ilık, Yüksel Ertan’ın Cenaze Töreninde Bir Araya Geldi: İş Dünyası Büyük Bir İsimle Vedalaştı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan’ın cenaze törenine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 14:29
Kaynak: HANDAN EFE
Soner Ilık, Yüksel Ertan’ın Cenaze Töreninde Bir Araya Geldi: İş Dünyası Büyük Bir İsimle Vedalaştı

Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve birçok oda ve borsa başkanı katıldı.

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, cenazede yaptığı açıklamada, "Değerli ağabeyim Yüksel Ertan’ı dualarla son yolculuğuna uğurladık. Çorlu için harcadığı yoğun mesai ve değerli hizmetleriyle her zaman anılacak ve hayırla yad edilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun," dedi.

Bu önemli törene katılanlar arasında, Türkiye’nin çeşitli ticaret ve sanayi odalarının başkanları ve üyeleri de yer aldı. Bu katılım, Yüksel Ertan’ın iş dünyasındaki saygınlığını ve bıraktığı derin izleri bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.