Hava Durumu

#Ali Osman Tayır

Yeni Marmara Gazetesi - Ali Osman Tayır haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ali Osman Tayır haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Can Karavan ve Orhaneli Belediyesi İşbirliği İle Festival Düzenledi Haber

Can Karavan ve Orhaneli Belediyesi İşbirliği İle Festival Düzenledi

Orhaneli, 11-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında kamp ve karavan tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Can Karavan ve Orhaneli Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan Kamp ve Karavan Festivali, Orhaneli Karagöz Mesire Alanı'nda gerçekleşecek.   Festival boyunca Sadağı Kanyonu gezileri ve rafting gibi etkinliklerin yanı sıra çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Türkiye'nin dört bir yanından kamp ve karavan severler, bu festivalde bir araya gelerek keyifli vakit geçirecekler.  Festival alanında kendi çadırlarıyla konaklamak isteyen ziyaretçiler için kamp alanları oluşturulacak. Ayrıca, festivale katılan misafirler, kendi imkanlarıyla gıda ihtiyaçlarını festival alanında bulunan gıda noktalarından karşılayabilecekler.  Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır "Orhaneli olarak doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesi 11-15 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Kamp ve Karavan Festivali'ne davet ediyorum. Bu festivalde Sadağı Kanyonu gezileri, rafting gibi doğa aktiviteleri ile birlikte çeşitli yarışmalar sunulacak.  Kendi çadırlarıyla konaklayacak misafirlerimiz için kamp alanları olacak ve festival boyunca gıda ihtiyaçlarını kendi imkanları doğrultusunda karşılayabilecekleri alanlar oluşturduk. Orhaneli Karagöz Mesire Alanı'nda gerçekleşecek bu etkinlik, kamp ve karavan tutkunları için muhteşem bir buluşma noktası olacak. Hepinizi Orhaneli'deki Kamp ve Karavan festivalimize bekliyoruz" dedi 

Orhaneli Muhtarları Bir Araya Geldi Haber

Orhaneli Muhtarları Bir Araya Geldi

Orhaneli’de yeni seçilen mahalle muhtarları ile görevine devam eden meslektaşları tanışma toplantısında bir araya geldi.   Orhaneli Beyce Doğal Yaşam ve Spor Merkezi Tesislerinde yapılan toplantıya Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna, Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, Muhtarlar Dernek başkanı Serkan Can, resmi daire amirleri ve Orhaneli merkez ve tüm mahalle muhtarları katıldı.  Orhaneli kaymakamı Tuna, “31 Martta güzel bir seçim dönemi geçirdik, kazasız belasız güzel bir süreç geçti. Mutlu olanlar, üzülenler oldu. Sizleri tebrik ediyorum. Yolumuza sizlerle devam etmemiz gerekiyor. Bunun için sizlerle tanışma toplantısı düzenledik. Bir an önce tanışalım, birbirimizi tanıyalım, hizmetlerimize aksatmadan devam edelim. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hangi taraftan olduğu, hangi aileden olduğunu bir önemi yok. Yetim, yaşlı, mağduriyete uğramış bir vatandaşımız olursa lütfen bize bildirmenizi istiyoruz. Artık hepimiz devlet adına çalışan kamu görevlisiyiz” dedi.  Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, “Sizler köyünüzde bizler de ilçemizde 20 bin kişiye hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Sizlerle beraber en iyi hizmet etmenin gayreti içerisinde olmamız gerekiyor. İlçemizin ihtiyacı noktasında, insanların taleplerini karşılama adına imkanlar dahilinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize bir vebal yüklenmiş, sorumluluk yüklenmiş ve bu sorumluluk çalışacağız” diye konuştu.  31 Mart seçimlerinde Orhaneli merkez ve mahallelerinde 61 muhtar tekrar belirlenirken, 35 muhtar yeni seçildi. Toplam 61 muhtar içinden Deliballılar Mahallesi ve Çeki Mahallesi’nin köy muhtarı kadın oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.