Hava Durumu

#Anadolu Efes

Yeni Marmara Gazetesi - Anadolu Efes haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Anadolu Efes haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş’tan Anadolu Efes zaferi! Haber

Beşiktaş’tan Anadolu Efes zaferi!

İlk Periyot: Beşiktaş Emlakjet Nasıl Üstünlük Kurdu? Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında gerçekleşen heyecanlı mücadelede, Beşiktaş Emlakjet, kendi sahasında Anadolu Efes'i 85-77 mağlup etti. Bu zaferle siyah-beyazlılar, sezonun 9. galibiyetini kutladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren sahada baskın bir oyun sergileyen Beşiktaş Emlakjet, erken bir 6-2'lik üstünlükle başladı. Anadolu Efes, Darius Thompson'ın etkili oyunuyla kısa sürede 6-8 öne geçse de, Beşiktaş Emlakjet, Matt Mitchell'ınbasketleriyle ilk periyodu 21-14 önde tamamladı.     İkinci Çeyrek: Beşiktaş Emlakjet'in Farkı Açtığı Anlar Oyunun ikinci çeyreğinde de üstünlüğünü sürdüren Beşiktaş Emlakjet, Yiğit Arslan'ın katkılarıyla hücumda etkinliğini artırdı. Jonah Matthews'ın üçlük basketiyle farkı 15 sayıya (39-24) çıkaran siyah-beyazlı ekip, devreyi 49-36 önde kapattı.     Üçüncü Periyot: Anadolu Efes'in Geri Dönüş Çabası Üçüncü periyotta Beşiktaş Emlakjet, rakibinin hücumdaki eksiklerini iyi değerlendirerek, Matt Mitchell'ın serbest atışlarıyla farkı 18 sayıya kadar çıkardı (60-42). Ancak Anadolu Efes, Darius Thompson'ın son saniye basketiyle farkı 8 sayıya (62-54) indirerek son periyoda umutlu başladı.     Son Çeyrek: Beşiktaş Emlakjet'in Galibiyeti Final periyodunda iki takım da karşılıklı basketlerle mücadele etti. Anadolu Efes, Tyrique Jones ile 34. dakikada farkı 5 sayıya (69-64) indirse de, Beşiktaş Emlakjet, maçın son anlarında serbest atışlardan bulduğu sayılarla 85-77 galip geldi.     Maçın Detayları -  Salon:   BJK Emlakjet Spor Kompleksi -  Hakemler:   Yener Yılmaz, Fatih Arslanoğlu, Burak Yılmaz -  Oyuncu Performansları:    - Beşiktaş Emlakjet: Mathews (11), Needham (19), Mitchell (15), Delgado (11), Allman (11), Arslan (12)  - Anadolu Efes: Larkin (18), Thompson (15), Oturu (25), Jones (6) HABER:FATMA ÖZTÜRK

İlker Ergüllü: Anadolu Efes'ten de rövanşı almak istiyoruz Haber

İlker Ergüllü: Anadolu Efes'ten de rövanşı almak istiyoruz

Ligin ilk haftasında Aliağa Petkimspor'a deplasmanda mağlup olan takımın henüz ikinci haftada Euroleague'in en güçlü ekiplerinden Fenerbahçe'yi üstün bir oyunla yendiğini dile getiren Ergüllü, "Kadromuz yarı yarıya değişti. Uzayan kongre süreci nedeniyle transferi geç tamamlayabildik ancak takım kısa sürede oturuyor. Antrenörümüz Ufuk Sarıca yönetimindeki kadromuzun kalitesine güveniyoruz. Fenerbahçe önünde bunu gördük. Her geçen hafta daha iyiye gideceğiz. Bu hafta deplasmanda geçen sezon finalde karşılaştığımız Anadolu Efes'ten de rövanşı almak istiyoruz. 17 Ekim Salı günü evimizdeki Oostende maçıyla başlayacağımız Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de yine finalleri hedefliyoruz" diye konuştu. PINAR'A ÖZEL TEŞEKKÜR Basketbol takımının 25 yıllık isim sponsoru Yaşar Holding'in bu sezon yükselttiği sponsorluk bütçesiyle her zamanki gibi kulübün yanında olduğunu vurgulayan Karşıyaka Asbaşkanı İlker Ergüllü, "Sponsorumuzun desteği ve şube yönetimimizin de katkısıyla oyuncularımıza son maaş ödemelerini de yaptık. Şu an takımda mali, idari ve sportif olarak herşey yolunda gidiyor. Takımımız, taraftarımız, camiamız, sponsorumuz ve yönetim olarak hep birlikte son topa kadar mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. BİLET FİYATLARI DÜŞÜYOR "Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarıyla ilgili taraftarımızından gelen eleştirileri ve öğrenci bileti taleplerini yakından takip ettik" diyen Ergüllü, açıklamalarını, "Maalesef tüm biletler satıldığı için o maçın özelinde taraftarımızın taleplerine yanıt veremedik. Yönetim kurulumuzla birlikte bundan sonraki maçlarda uygun çözümler yaratacağız. Sezon içinde öğrenci taraftarlarımıza ilave destekler de sağlayacağız. Her zaman olduğu gibi takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarımızla omuz omuza yeni hedeflere koşacağız. Onların desteğiyle bu takım yine finallerin adayı olacak" cümleleriyle noktaladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.