Hava Durumu

#Bursa Gündem

Yeni Marmara Gazetesi - Bursa Gündem haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bursa Gündem haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Türkiye'den Sadece Bursa Uludağ Üniversitesi Haber

Türkiye'den Sadece Bursa Uludağ Üniversitesi

Güney Kore'nin köklü yükseköğretim kurumlarından olan Halla Üniversitesi, 30. kuruluş yıldönümü vesilesiyle kapsamlı bir çalışmaya imza attı. Bu kapsamda farklı ülkelerden öğrencilere ev sahipliği yapan Üniversite, Türkiye'den sadece Bursa Uludağ Üniversitesi'nin (BUÜ) 19 öğrencisini kabul etti.    Halla Üniversitesi'nin yaz okulu programı kapsamında 27 Haziran-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyona toplam 130 öğrenci katıldı. Etkinliklerde Güney Kore kültürü ve üniversite tarihine yönelik sunumlar da yapıldı.  Halla Üniversite ve BUÜ arasında iş birliği köprüsü  BUÜ'yü temsilen organizasyonda yer alan Öğr. Gör. Damla Eldeleklioğlu Onuk, Halla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eung Gweon Kim ve Uluslararası İş Birliği İşleri Departman Müdürü Prof. Dr. Jungki Michael Min ile birer görüşme gerçekleştirdi. BUÜ ve Halla Üniversitesi'nin kurduğu ikili ilişkilerin geliştirilerek devam etmesi yönündeki dileklerin iletildiği görüşmelerde Erasmus programı kapsamında karşılıklı adımların en kısa zamanda atılmaya başlanacağı konusunda fikir birliğine varıldı.  Programa katılan BUÜ'lü 19 öğrencisi ise Halla Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen yaz okulu ile Güney Kore'yi ziyaret etme, dilini ve kültürünü öğrenme açısından oldukça faydalı bir eğitim süreci geçirdiklerini ve bu fırsattan dolayı mutlu olduklarını beyan etti. 

Vatan Şairinin Unutulmaz Eseri İznik Antik Tiyatrosu'nda Sahnelendi Haber

Vatan Şairinin Unutulmaz Eseri İznik Antik Tiyatrosu'nda Sahnelendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024’ün Nazım Hikmet Yılı ilan edilmesiyle, 62. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında vatan şairinin unutulmaz eseri “Bedreddin Oratoryosu”, İznik Antik Tiyatrosu’nda sahnelendi.   Bursa Büyükşehir Belediyesi adına BKSTV tarafından Atış Grup sponsorluğunda düzenlenen 62. Uluslararası Bursa Festivali, vatan şairi Nazım Hikmet’in unutulmaz eseri “Şeyh Bedreddin Destanı”ndan uyarlanan “Bedreddin Oratoryosu”nu sanatseverlerle buluşturdu. Vatan şairini anma etkinlikleri şehrin dört bir tarafında devam ederken, Geniş Merdiven Orkestrası’nın 62. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında İznik Antik Tiyatrosu’nda sahnelediği unutulmaz eser “Bedreddin Destanı Oratoryosu” izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.  Oratoryo, Nâzım Hikmet’in Şeyh Bedreddin Destanı’nın ilk bölümünden yapılan şarkı olan “Sedirde” ile başladı. Sanatçılar, 1400’lü yılların başında İznik Gölü kıyısındaki halkın yoksulluğunu tasvir eden şarkının ardından Şeyh Bedreddin’in Teshil isimli eserini yazmasını anlatan “İznik Gölü” bölümü ile devam etti.  Geniş Merdiven Orkestrası, müziği, şarkıları, dansları, tiyatral sahneleri, projeksiyonu ve farklı anlatım öğelerini birlikte kullanarak bütünüyle bir sahne eseri sundu. Seyirciler, hem bir sahne eseri hem de muhteşem bir konser izlediler. Bedreddin Oratoryosu, bu zamana kadar İzmir, Seferihisar ve Yalova’nın yanı sıra Bedreddin ve Börklüce ayaklanmalarının önemli mekânları olan Karaburun ve Efes-Selçuk’ta sahnelenmiş olup, son olarak Bursa Festivali kapsamında İznik’te gerçekleştirildi.   Oratoryoda yer alan eserlerin 15’i, bütünüyle bu oratoryo için 2009 ile 2023 yılları arasında Murat Mengirkaon ve Barış Yıldırım tarafından vokaller ve koro ile gitarlar, vurmalılar, lavta, keman gibi çalgılardan oluşan orkestra için bestelendi.  Muhteşem gecenin sonunda, Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, epik oratoryo için sanatçılar Murat Mengirkaon ve Barış Yıldırım’a teşekkür ederek, festival plaketini sundu. Muhteşem bir mekanda güzel bir etkinlik ile Nazım Hikmet’i andıklarının altını çizen Pala, “Bu muhteşem etkinliğin gerçekleşmesine vesile olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve BKSTV yönetimine de teşekkür ediyorum. Bursalılarla bugün İznik’te sonraki günlerde tüm ilçelerde böylesine güzel etkinliklerde buluşmaya devam edeceğiz” dedi. 

Bursa Festivali Tam Gaz Devam Ediyor Haber

Bursa Festivali Tam Gaz Devam Ediyor

  62. Uluslararası Bursa Festivali, KÖFN ve Feride Hilal Akın'ın muhteşem performanslarına ev sahipliği yaptı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, sanatçılar izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.   Bursa Büyükşehir Belediyesi adına BKSTV tarafından Atış Grup sponsorluğunda düzenlenen 62. Uluslararası Bursa Festivali’nde KÖFN ve Feride Hilal Akın coşkusu yaşandı. Merinos Parkı’ndaki konser, Feride Hilal Akın'ın sahne almasıyla başladı. Akın, Youtube’da izlenme rekorları kıran hit şarkısı "Yok Yok" ile izleyicileri coşturdu. Enerjik performansı ve etkileyici sahne duruşuyla dikkat çeken sanatçı, "Sevme Zamanı" ve "Aşkın Ateşi" gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Akın’ın güçlü vokali ve dinamik sahne performansı, izleyicilerden büyük alkış aldı.  Gecenin ikinci yarısında sahneye çıkan KÖFN grubu, dillerden düşmeyen şarkıları "Bi Tek Ben Anlarım" ile genç hayranlarıyla buluştu. Elektronik müzik tarzında kendi şarkıları ve coverlarıyla tanınan grup, gece boyunca en sevilen parçalarını seslendirerek Bursalı gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’in sahne enerjisi ve performansları izleyicilerden tam not aldı.  62. Uluslararası Bursa Festivali, bu yıl da müzikseverlere dolu dolu bir program sunarak büyük beğeni topladı. KÖFN ve Feride Hilal Akın’ın performansları, festivalin unutulmaz hatıralardan biri olarak hafızalarda yerini aldı. Gecede, BKSTV adına Şule Candanoğlu, sanatçılara teşekkür ederek festival plaketini sundu.  Gençlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, sanatçılar izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.   Bursa Büyükşehir Belediyesi adına BKSTV tarafından Atış Grup sponsorluğunda düzenlenen 62. Uluslararası Bursa Festivali’nde KÖFN ve Feride Hilal Akın coşkusu yaşandı. Merinos Parkı’ndaki konser, Feride Hilal Akın'ın sahne almasıyla başladı. Akın, Youtube’da izlenme rekorları kıran hit şarkısı "Yok Yok" ile izleyicileri coşturdu. Enerjik performansı ve etkileyici sahne duruşuyla dikkat çeken sanatçı, "Sevme Zamanı" ve "Aşkın Ateşi" gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Akın’ın güçlü vokali ve dinamik sahne performansı, izleyicilerden büyük alkış aldı.  Gecenin ikinci yarısında sahneye çıkan KÖFN grubu, dillerden düşmeyen şarkıları "Bi Tek Ben Anlarım" ile genç hayranlarıyla buluştu. Elektronik müzik tarzında kendi şarkıları ve coverlarıyla tanınan grup, gece boyunca en sevilen parçalarını seslendirerek Bursalı gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’in sahne enerjisi ve performansları izleyicilerden tam not aldı.  62. Uluslararası Bursa Festivali, bu yıl da müzikseverlere dolu dolu bir program sunarak büyük beğeni topladı. KÖFN ve Feride Hilal Akın’ın performansları, festivalin unutulmaz hatıralardan biri olarak hafızalarda yerini aldı. Gecede, BKSTV adına Şule Candanoğlu, sanatçılara teşekkür ederek festival plaketini sundu. 

Yabancı Gençler Çiğköfte  Yapmak İçin Yarıştı Haber

Yabancı Gençler Çiğköfte Yapmak İçin Yarıştı

Gençler Arası Değişim Programı çerçevesinde dünyanın dört bir yanından Bursa'ya gelen öğrenciler, en iyi çiğ çiğköfteyi yapmak için bir biriyle yarıştı. Kıvam tutturmak için boncuk boncuk terleyen öğrenciler, süre sonunda ellerini havaya kaldırarak MasterChef yarışmasını aratmayan görüntülere imza attı. Renkli görüntülere sahne olan anların sonunda yoğurdukları çiğköfteleri tadan öğrenciler, kıvam testi için tavana değil de tahtaya yapıştırmayı da ihmal etmedi.  Gençler Arası Değişim Programı çerçevesinde yurt dışından Bursa'ya gelen öğrenciler, 10 gün belirlenen ailelerin yanında Türk kültürünü, örfünü ve yemek lezzetlerini tatmanın fırsatını buldu. İstanbul, Eskişehir, Çanakkale ve Bursa programları çerçevesinde ziyaretler yapan öğrenciler, Hastavuk sponsorluğunda 'Türk Yemekleri Workshop'una katıldı. Örnek yemek olarak çiğköfte yapımı için kolları sıvayan öğrenciler, renkli görüntüler ortaya koydu. Önlüğü giyen öğrenciler, bulgur ile karıştırdıkları salça, soğan, baharat ve yeşilliklerle çiğköftenin serüvenine dahil oldu. Kıvam tutturmak için boncuk boncuk terleyen öğrenciler, süre sonunda ellerini havaya kaldırarak MasterChef yarışmasını aratmayan görüntülere imza attı. Türkiye'nin vazgeçilmez lezzetlerinden çiğköfteyi hazırlayan öğrenciler, karşılarına konulan tahtaya fırlattıkları çiğköfte kıvam testini de başarıyla geçti. Çiğköfteyi çok sevdiklerini belirten öğrenciler, hazırlarken de eğlenceli dakikalar yaşadı.  Türk kültürünü tanıtmanın önemini belirten Bursa Aşçılar Derneği Başkanı Şef Barış Uysal, "Bursa'da 10 ayrı ülkeden gelen gençlerle GAD programı çerçevesinde çiğköfte yoğurduk güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Çiğköfteleri nişan alıp atarak kıvam testlerimizi yaptık. Yurtdışından gelen misafirlerimiz Türkiye'yi gezmekten çok memnun. Ülkemizi tanıtmak Türk mutfağını tanıtmak adına böyle projeler bizim için çok önemli. Yurtdışından misafirlerimizi ağırlayarak kültürümüzü daha çok tanıtacağız" dedi.  "Yabancı öğrenciler ülkelerinde Türk elçiliği görevi görüyor"  Türkiye'ye gelen gençleri ülkelerine Türk tanıtım gönüllüsü olarak göndermeyi hedeflediklerini söyleyen Hastavuk Kurumsal İletişim ve Halka İlişkiler Müdürü Bircan Özkan, "Gençler Arası Değişim Programı (GAD) sebebiyle çiğköfte etkinliği gerçekleştirdik. Dünyanın birçok ülkesinden gelen genç öğrencilerimiz ile beraberiz. Amacımız Türk tarihini, kültürünü ve yemeklerini tanıtmak. Gençlerin her birini ülkelerine Türk tanıtım elçisi olarak göndermeyi amaçlıyoruz. Ülkemizin doğusuna özgü olan çiğköfteyi ve bu organizasyonu şef Barış Uysal'ın, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hastavuk ve Nev-i Çeşni'nin destekleriyle gerçekleştirdik. Bundan sonra Türk enstrümanları ve Türk ezgileriyle halk oyunları etkinliklerinin yanı sıra akşam mangal partimizi var. Elimizden geldiğince Türk insanını, kültürünü, tarihini ve yemeklerini tanıtmayı hedefliyoruz" diye konuştu.  "50 yılda 120 bin öğrenciyi Türkiye'de ağırladık"  Programda Türk ve dünya gençlerinin birbirlerini tanımaları ve dostluk kurmalarının sağlandığını ifade eden Türk Lions Kulüpleri Federasyonu Bursa GAD sorumlusu Nurgül Uslu, "Gençler Arası Değişim Programı (GAD) sebebiyle her yıl yurtdışıdan öğrencileri ağırlıyoruz Aynı zamanda ülkemizden de yurtdışına öğrenci gönderiyoruz. 50 yılı aşkın süredir düzenlenen bu projede 120 binden fazla öğrenciyi ülkemizde ağırladık. Yıl içerisinde 50'nin üzerinde öğrenci geliyor. Bu dönem Bursa'da 15 öğrenciyi ağırladık. Öğrencilere Türk kültürünü ve yaşamını öğretiyoruz. Ülkeler arası karşılıklı düzenlenen gençlik kampları ile Türk ve dünya gençlerin birbirlerini tanımaları ve dostluk kurmaları sağlanıyor. 4 ile 6 hafta arasında süren kamplarımız 16 ile 22 yaş arasındaki katılımcılar ile 10 gün aile yanında, 10 gün kamplarda olacak şekilde düzenleniyor" şeklinde konuştu.  İtalya, Polonya, Danimarka, Almanya, Avusturya ve Hollanda'dan gelen öğrenciler, Türk enstrümanları tanıtımı, Türk ezgileriyle halk oyunları etkinlikleriyle eğlenirken, mangal partisiyle günü tamamladı. 

CHP Genel Başkanı  Özel'den Kent Lokantası Açıklaması Haber

CHP Genel Başkanı Özel'den Kent Lokantası Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’da Semt Lokantası açılışına katıldı. Açılışta konuşan Özel, yakın zamanda Türkiye’deki tüm CHP’li belediyelerde Kent Lokantası adı altında ucuz yemek hizmetinin verileceğini açıkladı.    Bursa’da bir dizi programa katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Semt Lokantası açılışına katıldı. 4 çeşit yemeğin 60 liradan halkla buluşturulacağını açıklayan Özel ayrıca bu uygulamanın tüm CHP’li belediyelerde Kent Lokantası adıyla hizmete gireceğini ifade etti. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yüksek enflasyona dikkat çekerek, “En düşük emekli maaşı, ocak ayından bugüne 5 kilogram kıyma kaybetti. Zeytinyağında, pirinçte, ayçiçek yağında, unda, margarinde bulgurda buğdaydan her birinde durum farklı değil. Hal böyle olunca yani merkezi yönetim, insanları yoksulluğa aç da mahkum edince bütün sorunları çözemezsek de genel yönetimler üzerinden sorunlara çare arıyoruz. Bunlardan bir tanesi ilki İstanbul’un ilçelerinde hayata geçen, ardından tüm belediyelerimiz hızla yayılan kent lokantaları, halk lokantaları bugün Bursa Büyükşehir‘in söylediği ismi ile Semt Lokantası olarak karşımıza çıkıyor” dedi.  Kent Lokantası tüm CHP’li belediyelerde hizmete girecek  İstanbul başta olmak üzere birçok CHP’li belediyelerde farklı isimlerle faaliyete giren lokantaların, yakın bir zamanda Kent Lokantası adıyla tüm CHP’li belediyelerde hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Özel, “Bugün burada Bozbey tarafından Bursa’daki ilk Semt lokantası açılıyor. Dört kap sıcak yemeğin 60 liraya verileceği bir nebze olsun dışarıda yemek yemek zorunda kalanların ucuza ekonomik olarak sağlıklı besin değeri yüksek iyi yemeğe ulaşabilecekleri bir seçenektir. Bunun için başkanıma teşekkür ediyorum. Kendisini takdir ediyorum. Başkanımız ifade etti, yılsonuna kadar bu sayı 4’e çıkacak ve hızla artacak Türkiye’de bütün CHP’li belediyelerde bu hizmet ortaklaşacak. Önümüzdeki günlerde tabelasıyla ismiyle tekleştirilecek. Bu noktada büyük ihtimalle Kent Lokantası isminde hepsinde birleşeceğiz. Ama o güne kadar Semt Lokantası adıyla da burada çok önemli bir katkı faydası sağlayacak olan bu lokantadan gelip karnını doyuracak olanlara şimdiden afiyet olsun diyoruz. Hali vakti yerinde olanlara şu çağrıda bulunuyoruz, bu lokantalara mutlaka askıda yemek uygulasın uygulamasını da getiriyoruz. Yani 400 lira cebinde buna katkı sağlayabilecek parası olan birisi gelip bu lokantaya 400 lira ödeyip parası olmayan 10 kişiye ya da 10 öğrenciye destek olabilir. Bu dayanışma içinde herkese çağrıda bulunuyorum, bu iyi örneklerin artmasına ümit ediyorum. 3 gündür Bursa’dayım çok yüksek oylarla seçilen bütün belediye başkanlarımızın ilk 100 günlük icraatları sonucunda halkta büyük etki uyandırdıklarını gördüm. Bursa’da bir tane niye CHP’ye oy verdin pişmanım diyen görmedim ama sizin gibi helal olsun hakkımı oyumu helal ediyorum diyenleri gördüm. Şeffaf hizmet odaklı halk odaklı belediyecilikle devam edeceğiz. Belediyecilikte destan yazmaya, belediyecilikte tarih yazmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin makus tarihini değiştirmeye Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapmaya yürüyoruz” şeklinde konuştu. 

Üniversite Sanayi Ortak Çalışması Haber

Üniversite Sanayi Ortak Çalışması

Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANASİAD), Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile üniversite-sanayi iş birliği konusunda önemli bir adım attı. ANASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, BUÜ Dijital Dönüşüm, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİJİMER) Müdürü Prof. Dr. Kurtuluş Kaymaz'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.  "Ülke ekonomisine katkı sağlamak için buradayız"  Derneğin Genel sekreteri Avukat Sefa Çınar, Yönetim Kurulu Üyesi Sadiye İnal ve Yüksel Danışma Meclisi Üyesi Taner Eke'nin hazır bulunduğu ziyarette konuşan ANASİAD Başkanı Hakan Birkan, dernek üyelerinin bilişimden eğitime, enerjiden hizmet sektörüne kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösterdiğini belirtti. Birkan, “Geniş çerçeveli üye profilimiz, bize ülke ekonomisinde rol oynayan tüm sektörlere hâkim olabilme ve sorunlara çözüm üretebilme fırsatı veriyor. Bugün, BUÜ ile üniversite-sanayi iş birliği alanında yapabileceklerimizi konuşmak için bir ziyareti gerçekleştirdik” dedi. BUÜ ile üniversite-sanayi iş birliği alanında ortak çalışma yapmayı hedeflediklerini ifade eden Birkan, bir iş birliği ihtimali için çok heyecanlı olduklarını vurguladı. Başkan Birkan,“Akademi ve iş dünyasının güç birliği yaparak ortak güç oluşturması çok önemli. Akademik çalışma ve bilimin gücünü tecrübeyle bir araya getirmek önemli.” değerlendirmesinde bulundu.  "Dijital dönüşüm ve iş birliği için hazırız"  DİJİMER Merkez Müdürü Prof. Dr. Kurtuluş Kaymaz da, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Kaymaz, kurumun 2021 yılından beri dijital işletme yönetimi, platform ekonomileri, paylaşım ekonomisi, dijital para, dijital iletişim, dijital kültür, dijital etik, dijital sosyoloji, dijital çalışma biçimleri, bilişim hukuku, dijital pazarlama, e-Devlet uygulamaları, kişisel verilerin korunması hukuku, uzaktan eğitim ve e-öğrenme, dijital liderlik gibi konularda faaliyet gösterdiğini ifade etti. Prof. Dr. Kaymaz, bir üniversite-sanayi iş birliği ara yüzü olarak iş yaşamı ile ortak projeler geliştirdiğini ve akademik personel ile öğrencilerle birlikte bu alandaki bilimsel çalışmalara liderlik ettiğini de belirtip, “Seçkin iş insanlarını bünyesinde barındıran ANASİAD ile üniversite-sanayi iş birliği alanında ortak çalışmalar yapmak bizi çok sevindirir. Yapılan bu ziyareti çok önemli buluyoruz” dedi.  Gelecek için büyük beklentiler  Öte yandan, BUÜ ve ANASİAD arasındaki iş birliğinin akademik çevreler ile sanayi arasında bilgi ve tecrübe paylaşımına fırsat vererek yenilikçi projelerin hayata geçirilmesine imkan sağlaması hedefleniyorÖzellikle dijital dönüşüm ve inovasyon konularında atılacak adımlar, ülke ekonomisine de önemli katkılar sunacak.ANASİAD ve BUÜ'nün güç birliği yaparak oluşturacakları sinerji, hem akademik hem de endüstriyel alanlarda yeni kapılar açacak. Bu iş birliğinin, gelecekte daha geniş kapsamlı projelere ilham vermesi ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlaması bekleniyor. 

Özgür Özel Harmancık İlçesine İlginç  Şekilde Geldi Haber

Özgür Özel Harmancık İlçesine İlginç Şekilde Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’nın Harmancık ilçesine vosvos ile geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasi parti temsilcileri ile gereksiz yere tartışmaya girmediklerini emekli maaşı, asgari ücret ve çiftçi için kavga ettiklerini söyledi.   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin ardından kazanan belediye başkanlarını tebrik etmek için Bursa’nın Harmancık ilçesine geldi. Vatandaşlar buluşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye binası önünde kendisini bekleyen topluluğa konuşma yaptı.  CHP’den seçilen belediye başkanlarının kendilerini ve yakınlarını değil memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düşündüğünü belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, şu anda birinci parti olduklarını ifade etti.  CHP’den seçilen belediye başkanlarının kendilerini ve yakınlarını değil memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düşündüğünü söyleyen Özel, “Bursa’nın dağ ilçelerindeki CHP belediyelerini öyle bir noktaya getireceğiz ki CHP’de olmayan belediyeleri de bir sonraki seçimde kazanacağız. Dağ ilçelerini de kazandığımızda Türkiye’de kazanacak. Biz Recep Tayyip Erdoğan veya Devlet Bahçeli ile tartışırız. Ancak kimlik tartışması yapmayız. Bizim onlarla vereceğimiz tek kavga emeklinin maaşının, asgari ücretin çiftçilerin kavgasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün oylarını yükseltiyor. Şu anda birinci partiyiz. Biz kavga etmek için değil yüz güldürmek için geliyoruz. Biz bütün vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne cami, ne cemevi, ne inançla, ne de Alevilikle bir sorunu yoktur” şeklinde konuştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.