Hava Durumu

#Excalibur

Yeni Marmara Gazetesi - Excalibur haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Excalibur haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Excalibur'un yeni reklam filmi yayında Haber

Excalibur'un yeni reklam filmi yayında

Oyun dünyasındaki iddialı duruşunu pekiştirmek isteyen Excalibur, ‘Geleceğin Dünyasında Kazanan Sen Ol!' sloganıyla oyuncuları fütüristik bir dünyaya davet ediyor. İzleyiciler, geleceğin teknolojisiyle donatılmış ‘Gücün Şehri'ne yolculuk yaparken Excalibur laptop'un gücü ve hızıyla benzersiz bir oyun deneyimi yaşıyor.   Excalibur'un ‘Geleceğin Dünyasında Kazanan Sen Ol!' sloganıyla oyuncuları geleceğe taşıyan bu yeni çalışma; izleyicileri Gücün Şehri olarak adlandırılan, geleceğin teknolojisiyle tasarlanmış bir dünyaya götürüyor. Bu dünyada, Excalibur laptopun en zorlu görevleri başarıyla gerçekleştiren donanım özellikleri, fütüristik bir anlatımla sunuluyor. Geleceğin Şehri, Excalibur laptopun ileri teknolojisini simgeleyen bir metafor olarak tasarlanmış olup, Akıllı Soğutma Teknolojisi, yüksek performanslı Intel İşlemci ve NVIDIA Ekran Kartı ve Dolby Audio Ses Sistemi gibi donanımların sunduğu üstün performans gözler önüne seriliyor.  Excalibur'un sunduğu hız, güç ve akıcılık sayesinde oyuncuların en yüksek performansa ulaşabildiği bu görsel deneyim, etkileyici sahnelerle destekleniyor. İzleyicilere, Excalibur ile kazanmanın her zaman mümkün olduğu hissi veriliyor. Excalibur, oyuncuların oyunlardaki üstünlüğünü pekiştiren bu vizyonla ileri teknolojiyi en iyi şekilde sunarak kullanıcılarının hem bugünün hem de geleceğin kazananları olmalarını sağlıyor.  “İleri Teknolojimizin sunduğu tüm avantajları hissettirmeyi amaçladık”  Excalibur'un ‘Gücün Şehri' reklam çalışmasını değerlendiren Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, ‘Geleceğin Dünyasında Kazanan Sen Ol!'' sloganıyla sunduğumuz film, Excalibur'un gücünü ve oyun tutkunlarına sağladığı benzersiz özellikleri görsel bir sunumla özetliyor. 2,5 aylık bir çalışmanın ürünü olan bu filmimizle, oyuncuların Excalibur'un sunduğu teknolojilerle hem bugünde hem de gelecekte rakipsiz olmalarını sağladığımızı anlatmayı amaçladık” açıklamasında bulundu. 

Casper 'Güç Sendeyse, Oyunun Kontrolü de Sende!' Bronz Ödül Aldı Haber

Casper 'Güç Sendeyse, Oyunun Kontrolü de Sende!' Bronz Ödül Aldı

Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Brandverse Awards, bu yıl rekor katılımın gerçekleştiği reklam ve pazarlama iletişimi alanındaki en başarılı çalışmaları ödüllendirdi. Excalibur’un “Güç Sendeyse, Oyunun Kontrolü de Sende!” başlıklı reklam filmiyle yarışan Casper, bronz ödülün sahibi oldu. Excalibur avatarının ilk kez gözüktüğü reklam filmi, avatarın gözünden bir gamer’ın hikâyesini aktarıyor. “Gündelik yaşamımızda oyundaki avatarımızı özlüyoruz. Peki, avatarımız da bizi özleseydi neler olurdu?” fikrinden ilham alınarak tasarlanan reklam filmi, birbiriyle iç içe olan dijital ve gündelik hayatı ele alıyor. “Gelecek projelerimiz için ilham kaynağı olacak” Yenilikçi fikri Gliese tarafından geliştirilen ve Hacıyatmaz Film imzasını taşıyan reklam filmi, Çağın Dizdar’ın yönetmenliğinde izleyicilere farklı bir bakış açısı sunuyor. Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, “Bu ödül, Excalibur markamızın gücünü ve ifade etmesi açısından bizler için özel bir anlam taşıyor. Oyun ve oyuncu dünyasına bakışımızı farklı bir yöntem aktardığımız reklam fikrimizin izleyiciler tarafından da karşılık bulması bizleri çok mutlu etti. Oyun dünyasındaki güç arayışını anlatan filmimiz, ekibimizin tutkuyla çalıştığı uzun bir süreçten geçti. Excalibur, hem gerçek hayatta hem de oyun dünyasında gücü arayanları desteklerken, bu reklam filminde izleyicilere oyun dünyası ile gerçek hayat arasındaki dramatik duyguyu güçlü bir şekilde yansıtmayı başardı. Çalışmalarımızın beğenilmesi ve bu değerli ödülle taçlandırılması, gelecek projelerimiz için bize ilham kaynağı olacak. Bu süreçte bize inanan ve destekleyen kullanıcılarımıza, tüm çalışma arkadaşlarımıza ve birlikte çalıştığımız iş ortaklarımızdaki ekip arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.