Hava Durumu

#Müge Anlı

Yeni Marmara Gazetesi - Müge Anlı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Müge Anlı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı'nın Programına Katılan İstismarcı Adam Tutuklandı Haber

Müge Anlı'nın Programına Katılan İstismarcı Adam Tutuklandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yanında yaşadığı 3 kıza cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen ve gözaltına alınan şahıs ile birlikte iki kızın annesi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.  Muğla’nın Ortaca ilçesinde Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin ile 2 gün önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmış, Fitnat Ertekin’in kızı B.D. (18) ile evlerinde kalan F.T.B.’nin kendisine uyku ilacı verip, parasını alarak kaçtıklarını iddia etmişti.  Olayla ilgili başlatılan araştırmalar neticesinde evden kaçan kızlar, bugün yine aynı programa katıldı. Programda şok eden bir gelişme yaşandı. Programda canlı yayınla Selahattin Yalnız’ın evine bağlanan Müge Anlı, Selahattin Yalnız’ın evden kaçan 2 kızın yanı sıra, Fitnat Ertekin’in yanlarında yaşayan diğer kızını da yıllardır cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Müge Anlı, “Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde, sen bu kızları nasıl buraya aramaya geldin ahlaksız” dedi.  Selahattin Yalnız ise iddiaları reddederek, videoların gerçek olduğunu ancak o sırada uyku ilacı verdiklerini ve bilincinin yerinde olmadığını iddia etti. Programda söz alan Fitnat Ertekin ise, Selahattin Yalnız’ın 3 kız ile kendisinin kocası olduğu yönünde söylemde bulundu. Ayrıca programda Selahattin Yalnız’ın kızlara şiddette de bulunduğu iddia edildi.  Olayın ortaya çıkmasının ardından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Selahattin Yalnız’ın yaşadığı eve gelerek, Selahattin Yalnız ile birlikte Fitnat Ertekin’ı gözaltına aldı. Selahattin Yalnız bugün saat 13.00 sıralarında emniyete getirildiği sırada bazı vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi, polis olayları güçlükle önledi.  Olayın duyulması üzerine gün içinde çok sayıda vatandaş Ortaca Emniyet Müdürlüğü önüne akın etti. Olası olayların önlenmesi için Ortaca’ya, çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar sloganlarla yaşanan olaya tepki gösterdi.  Yaklaşık 6 saat süren ifade işlemlerinin ardından, Selahattin Aydın ile Fitnat Ertekin, tutuklanma istemiyle Ortaca Adliyesi’ne sevk edildi.  Zanlıların emniyetten çıkışı sırasında kalabalık grup saldırmak istedi ancak polis ekipleri engel oldu. Her iki zanlı da geniş güvenlik önlemleri altında Ortaca Adliyesi’ne sevk edildi.

Müge Anlı 'da İtiraf Edilen Cinayette Karı- Kocaya Müebbet Cezası. Haber

Müge Anlı 'da İtiraf Edilen Cinayette Karı- Kocaya Müebbet Cezası.

Karasu'da Yaşanan Trajik Olay Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 19 Kasım 2022 tarihinde kaybolan ve sonrasında Hendek ilçesindeki ormanlık alanda ölü bulunan Erdal Sakız'ın cinayet davası sonuçlandı. Aynı aileden iki tutuklu ve bir tutuksuz sanığın yargılandığı dava, Sakarya'nın sakinlerini derinden etkileyen bir trajediye dönüştü. Mahkeme Kararı: Ağırlaştırılmış Müebbet Sakarya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında, mahkeme heyeti kararını verdi. Erdal Sakız'ın ölümüne sebep olan karı-koca sanıklar, 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Davanın tutuksuz sanığı olan çocuk ise beraat etti. Olayın Detayları ve Gözaltı Süreci Erdal Sakız, evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamış ve araştırmalar sonucunda vurulmuş halde bulunmuştu. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Sakız'ın arkadaşı E.K., eşi L.K. ve oğlu S.K. gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Sanıkların Savunması ve İddialar Duruşmada, tutuklu ve tutuksuz sanıklar son savunmalarını yaptı. Tutuksuz yargılanan S.K., kendisinin ve ailesinin masum olduğunu, olayın suç örgütleri tarafından işlendiğini iddia etti. Tutuklu sanık L.K., gözaltı süresince yaşanan baskıları ve ifadelerin nasıl alındığını anlattı. E.K. ise, Erdal Sakız ile aralarında husumet olmadığını, olayın başkaları tarafından işlendiğini savundu. Mahkeme Heyetinin Gerekçeli Kararı Mahkeme, sanıkların savunmalarını ve delilleri değerlendirerek kararını açıkladı. Tutuksuz sanık S.K.'nın beraatine karar verilirken, Erdal Sakız'ı öldürmekle suçlanan E.K. ve L.K. ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

Müge Anlı'da şüpheli kadın kaybı Haber

Müge Anlı'da şüpheli kadın kaybı

Müge Anlı programında aktarılanlara göre 20 yıllık evliliğini, 2010 yılında noktalayan iki çocuk annesi N.Y. (48), boşanma aşamasında olduğu 2006 yılında, erkek arkadaşı H.B. (48) ile Antalya'da, nikahsız birliktelik yaşamaya başladı. Genç kadın, 2017 yılında şüpheli şekilde ortadan kayboldu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın kapısını çalan kayıp kadının sevgilisi Hamsin Ballı, 2017 yılında, tam tarihini hatırlayamadığı bir gün sevgilisi N.Y.'nin kardeşi olduğunu söyleyip 'Aşkım' diyerek hitap ettiği bir kişiyle balkonda bir telefon görüşmesi yaptığını, o görüşmenin ardından evden ayrıldığını, aynı gün akşam saatlerinde kendisini arayan sevgilisinin 'Beni kurtar' diyerek yardım istediğini, o sırada, sevgilisinin elinden telefonu alan F. A. isimli şahsın kendisine küfürler edip telefonu kapattığını, o günden sonra kadından haber alınamadığını söyledi. Tam 6 yıldır sevgilisi N.Y.'nin yaşadığına dair hiçbir belirti olmadığını kaydeden H.B., sevgilisinin F.A. isimli şahıs tarafından darbedildiğini, gasp edildiğini hatta istismar edilip şantaja uğradığını, bu yüzden sevgilisinin kaybından F.A.'yı sorumlu tuttuğunu iddia etti. Kayıp dosyasıyla ilgili ulaştığı çarpıcı bilgileri aktaran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, F.A. isimli şahsın, kayıp N.Y.'yi gasp ettiği gün yapılan üst aramasında üzerinden, N.Y.'ye ait takılar, uygunsuz fotoğrafların olduğu telefon ve birkaç adet lolipop şeker çıktığını, yapılan inceleme sonucu; 2006 yılına ait bir çocuk istismar olayının şikayet dosyasında, F.A.'nın üzerinde çıkan lolipop şekere benzer bir lolipop şekerden bahsedildiğini ve istismara uğrayan mağdur çocuğun verdiği eşkalin F.A. ile eşleştiğini söyledi. En son F.A. ile görüldü Müge Anlı'nın edindiği bilgilere göre kayıp N.Y.'nin 21 Ekim 2017 tarihinde, Antalya'dan Sakarya'ya gittiği, yolculuğu esnasında da kendisine istismarda bulunup şantaj yaptığı iddia edilen F.A. ile sık sık görüştüğü, Sakarya'ya gittikten 4 gün sonra yani 25 Ekim 2017 tarihinde telefonunun kapandığı, aynı tarihlerde, F.A.'nın da o bölgede olduğu belirlendi.

Müge Anlı, Bursa'da bulunan cesetle ilgili yeni gelişmeyi açıkladı Haber

Müge Anlı, Bursa'da bulunan cesetle ilgili yeni gelişmeyi açıkladı

2 Eylül Cumartesi günü, Bursa Gemlik'te kaybolan iki çocuk annesi Nevrigül Alan, kaybının 47. gününde, 18 Ekim Çarşamba günü, ağacı asılı halde ölü bulundu. Cenazesine, en son telefonda görüştüğü, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen D. A.'nın işaret ettiği zeytinlik alanda ulaşılan Nevrigül Alan'ın cinayete kurban gittiği, ölümüne intihar süsü verildiği değerlendiriliyor. Talihsiz kadının ölümündeki sır perdesini aralamaya çalışan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Nevrigül Alan'ın kız kardeşi N. T. ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen D. A. ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulunan ihbarcıya ulaştı. Bir arkadaşından edindiği iddiayı aktaran ihbarcı, Nevrigül Alan'ın erkek arkadaşı olduğu söylenen D. A.'nın, talihsiz kadının kız kardeşi N. T. ile de ilişkisinin olduğunu, Nevrigül'ün kaybolmadan 1 hafta önce bu durumu fark edip olay çıkardığını, kız kardeşi N. T. için "Onu geberteceğim. Eli kolu elimde kalacak" dediğini, Nevrigül'ü bu olaydan sonra D. A'nın ortadan kaldırdığını, kız kardeş N. T'nin de her şeyi bilip ablasının eşi R. A'yı işaret ederek hedef şaşırtmaya çalıştığını düşündüğünü iddia etti. "Nevrigül'e kin besleyip ölmesini istiyordu" Nevrigül Alan'ın kız kardeşi N. T., iddiayı reddederken yayına bağlanan ihbarcıların açıklamaları ise şok üstüne şok etkisi yaptı. Canlı yayına bağlanan Nevrigül Alan'ın en yakın arkadaşı B., "N.T., ablası Nevrigül'e kin besleyip ölmesini istiyordu. Nevrigül kaybolunca N.T. garip davranmaya başlamıştı. N.T. bana korktuğunu da söylemişti. Neden korktuğunu sorduğumda "Ortaya çıkacaklardan korkuyorum" demişti" şeklinde konuştu. Nevrigül Alan ve N. T.'nin yengeleri C. T. ise "Nevrigül, kaybolmadan 1 gün önce evime geldi. Bana, 'N. T'yi gözümün önünde öldürseler de dönüp bakmam. Ben artık ondan nefret ediyorum, sevmiyorum' dedi" sözleriyle herkesi şoke etti.

Müge Anlı'da pes dedirten olay! Eşi kayıpken pavyonda eğlendiği ortaya çıktı Haber

Müge Anlı'da pes dedirten olay! Eşi kayıpken pavyonda eğlendiği ortaya çıktı

Konya Akşehir'den, 6 Temmuz'da, kaybolan evli ve 3 çocuk annesi, 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'tan 99 gündür haber alınamıyor. Yaşadığına dair hiçbir belirti olmayan Bedriye Kılıç'ın ailesi ve yakınları, talihsiz kadını yıllarca şiddet ve eziyet gördüğü eşi T.K. tarafından ortadan kaybedildiğini düşünüyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, derinlemesine ele aldığı kayıp dosyasında, bu kez şüpheli eş T.K.'yle ilgili pes dedirten bir bilgiye ulaştı. Anlı'nın ulaştığı, T.K.'nin iş arkadaşı Hakan Kabak, T.K.'nin kayıp tarihinden 8 gün sonra, 14 Temmuz'da kendisini arayıp "Bana 100 bin lira para çıktı. 60 bin lira ile araba aldım, 40 bin lira kaldı. Gel seni pavyona götüreyim" dediğini, birlikte önce lunaparkta birer alkol aldıklarını söyledi. Eşinin kaybıyla ilgili çelişkili açıklamalarıyla dikkat çeken T.K.'nin alkol aldıkları esnada, telefonla konuştuğu kızına "Annen, kamyoncuya kaçtı kızım" dediğini kaydeden Hakan Kabak, "Lunaparkta alkol aldıktan sonra pavyona gittik. T., masaya, mekanda çalışan iki kadını çağırdı. Onlarla eğlendik. Gece saat 01.00-10.30 arası geri döndük. T. o gece 6 şişe alkol aldı" diye konuştu. İzleyenler ve kayıp Bedriye Kılıç'ın ailesi, Hakan Kabak'ın açıklamaları sonrası bu kadarı da olmaz dedi. Şüpheli eş eğlence mekanına gittiğini kabul ederken eşi için kızına, "Annen, kamyoncuya kaçtı kızım" dediğini inkar etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.