Hava Durumu

#Pablo Martin Batalla

Yeni Marmara Gazetesi - Pablo Martin Batalla haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Pablo Martin Batalla haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bursaspor’un Yeni Teknik Direktörü İçin İmza Töreni Haber

Bursaspor’un Yeni Teknik Direktörü İçin İmza Töreni

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Pablo Martin Batalla için imza töreni düzenlendi. Arjantinli teknik adam 3 yıllık sözleşmeye imza atarak, "Diego Simeone gibi 12 yıl burada kalmak istiyorum" dedi. Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan 2010 yılı Süper Lig şampiyonu Bursaspor’da yeni yapılanma devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın efsane ismi Pablo Martin Batalla’yı teknik direktörlük koltuğuna oturtan Bursaspor yönetimi, Batalla için imza töreni düzenledi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında 3 yıllık sözleşmeye imza atan Batalla ile birlikte Başkan Enes Çelik de törende yer aldı. Başkan Çelik, Pablo Martin Batalla ile ilgili olarak, "Dileriz uzun yıllar devam eder. Hocalık kariyerinin de futbolculuğu kadar başarılı olmasını temenni ediyorum. Göreve geldiğimizde de ilk önceliğimiz kendisiydi" dedi.  "Konu Bursaspor olunca her şey değişti"  Pablo Martin Batalla da ise şunları söyledi:  "Bu sene çalışmama kararım vardı ama Bursaspor söz konusu olunca her şey değişti. Burada olmaktan çok mutluyum. Burayı kendi ailem olarak gördüm. Yardım etmekten çok memnunum. Nilüfer’deki tecrübemden dolayı bir kaç kulüpten teklif aldım ama aile planlarımdan dolayı bunları kabul etmedim. Bursaspor’un planı, transfer tahtasının açılması beni etkiledi. Kabul etmek zor olmadı. Konu Bursaspor olunca zaten ailem de beni her zaman destekliyor."  Yeşil beyazlı taraftarları 22 Temmuz’daki sezon açılış idmanına davet eden Batalla, kısa vadede hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtirken, uzun vadede de Bursaspor’da, Atletico Madrid’in hocası Diego Simeone gibi 12 yıl kalmak istediğini vurguladı. 

Batalla’nın takımından gol yağmuru şovu Haber

Batalla’nın takımından gol yağmuru şovu

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), BAL 3. Grup’ta fırtına gibi esmeye devam ediyor. Ligin 9. hafta maçında Burhaniye Belediyespor’a konuk olan Nilüfer Belediye FSK, güçlü rakibini farklı skorla mağlup etti. Burhaniye Spor Toto Stadyumu’ndaki karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Nilüfer Belediyespor FSK’lı Ali Şentürk, ceza alanı sol kanadından getirdiği topu kalecinin kapattığı köşeden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip golden sonra oyunda dengeyi kurmayı başarsa da, ceza alanında oluşan karambolde Nilüferli Hasan Basri Ünal, topu ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti. İki takımında tam saha presle başladığı ikinci yarının 54. dakikasında Nilüfer Belediye FSK’nın kazandığı penaltıyı, Ali Şentürk gole çevirerek, kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydetti. Golden sonra da baskısını sürdüren Nilüferli futbolcular, 77. dakikada Sinan Yıldırımın jeneriklik röveşata golü ile farkı 4’e çıkardı. Maçın 82. dakikasında Burhaniye Belediyesporlu Kadir Kaya, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda talkımı adına golü bularak durumu 4-1 yaptı. Golün hemen ardından 84. dakikada Barış Bakca, Nilüfer ekibi adına 5. golü atarak maçın sonucunu 5-1 olarak ilan etti. Sezona Pablo Martin Batalla yönetiminde şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligde oynadığı 9 maçın tamamını kazanan Nilüfer Belediye FSK, 27 puan ve +30 averajla en yakın takipçisinin 4 puan önünde liderliğini sürdürdü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.