Hava Durumu

#Sila Doğu

Yeni Marmara Gazetesi - Sila Doğu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sila Doğu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Dudak Dudağa Öpüşen Dilan Polat ve Sıla Doğu Hakkında Soruşturma Haber

Dudak Dudağa Öpüşen Dilan Polat ve Sıla Doğu Hakkında Soruşturma

Cezaevinden yeni çıkan Dilan Polat'a 'hayasızca hareket'ten soruşturma. Daha önce kara para aklama iddialarıyla eşi Engin Polat ile birlikte tutuklanan. Bir kaç ay yattıktan sonra yine eşiyle birlikte tahliye olan Dilan Polat, lüks partilerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda tahliye olan Dilan Polat ve Engin Polat zaten kamuoyunun göz hapsi altındayken, şatafatlı partiler, ilginç paylaşımların ardından savcılık harekete geçti.  Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun akibetinin ne olacağı merak ediliyor. İstanbul'da bir eğlence mekanında sahnede dudak dudağa öpüşen ve bu hareketlerin yine sosyal medyada yer almasının ardından büyük tepki toplayan ikiliye yeniden soruşturma süreci gözüküyor.   SORUŞTURMA Başsavcılık, Polat ve Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan resen soruşturma başlattı. Görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu! İkili, soruşturmaya konu olan akşam tahliyelerini kutluyordu. Partide Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun öpüştüğü anlar, sosyal medyada gündem olmuştu. ESKİ YÖNETİCİ KONUŞTU Muhabirimiz, daha önce Dilan Polat'a ait olan güzellik salonunda yöneticilik yapan ancak ismini vermek istemeyen bir yöneticiyle iletişime geçti. İsmini vermek istemeyen eski yönetici, '' Dilan Polat'ın üzerine çok geliyorlar, ben eski bir çalışanıyım ancak hiç kötü ayrılmadım. Kendisinden razıyım bizi hiç üzmedi. Basın olayı köpürtüp duruyor ve Polat Ailesi'nin çok üzerine geliyorlar. Ufakcık çocukların psikoloji bozuldu, bence hiç bir suçları yok. Tek suçları kazandıkları parayla hikaye paylaşmak, reklam yapmak'' dedi.

Sıla Doğu Kimdir? Sosyal Medya Fenomeni Gözaltında! Haber

Sıla Doğu Kimdir? Sosyal Medya Fenomeni Gözaltında!

HABER / BÜŞRA ÇAKIR ADALI Özellikle ablası Dilan Polat ve eniştesi Engin Polat ile beraber gözaltına alınmaları olayın boyutunu gözler önüne seriyor. Peki, Sıla Doğu kimdir, kaç yaşındadır ve ne iş yapmaktadır? Sıla Doğu Biyografisi: Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana'da doğdu. Boğa burcu olan Doğu, 1.75 cm boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. Sosyal medya dünyasında oldukça aktif bir isim olan Sıla, ablası Dilan Polat'ın da etkisiyle tanınırlığını arttırmış ve kendi takipçi kitlesini oluşturmuştur. 2 milyonu aşkın takipçisi ile sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Sıla Doğu, güzellik uzmanı olarak kariyerine devam etmektedir ve aynı zamanda bir dijital medya içerik üreticisidir. Hukuki Sorunlar ve Gözaltı: Doğu, geçtiğimiz dönemlerde sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayın sırasında ‘kokain içiyorum’ şeklindeki itirafıyla dikkat çekmiş ve bu görüntülerin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakın zamanda da Dilan Polat ve Engin Polat ile birlikte gözaltına alınan Sıla Doğu, sağlık kontrollerinin ardından işlemler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne götürüldü. Sosyal Medya Etkisi ve Kişisel Yaşam: Sosyal medya etkileşimlerindeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Sıla Doğu, özel hayatı ve karıştığı hukuki meselelerle de gündemde kalıyor. Sıla'nın hayatı ve kariyeri, özellikle genç takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. Bu yaşananlar, Sıla Doğu'nun hem özel yaşamını hem de sosyal medya kariyerini önemli ölçüde etkilemiş görünmektedir. Sosyal medya fenomeninin takipçileri ve genel kamuoyu, bu olayların Doğu'nun geleceğine olan etkisini ve hukuki sürecin detaylarını merak etmektedir. Bu gelişmelerin sonuçları ise ilerleyen zamanlarda daha netlik kazanacaktır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.