Hava Durumu

#Trabzonspor

Yeni Marmara Gazetesi - Trabzonspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Trabzonspor haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe - Galatasaray Derbi Tarihi Belli Oldu Haber

Fenerbahçe - Galatasaray Derbi Tarihi Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 5. ve 6. haftanın programı belli olurken, 6. haftadaki Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak.   Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden Trendyol Süper Lig'de 5 ve 6. haftanın programları açıklandı. Ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Ülker Stadyumu'nda oynanacak derbi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak. 5. haftada Trabzonspor'un Beşiktaş'ı ağırlayacağı mücadele ise 15 Eylül Pazar günü saat 20.00'de oynanacak.  Ligin 5. haftasını Göztepe, 6. haftasını ise Başakşehir BAY geçecek.  Süper Lig'de 5. ve 6. haftanın programları şöyle:  5. hafta  14 Eylül Cumartesi  17.00 Sivasspor - Gaziantep FK  17.00 Samsunspor - Konyaspor  20.00 Bodrum FK - RAMS Başakşehir  20.00 Galatasaray - Çaykur Rizespor  15 Eylül Pazar  17.00 Kayserispor - Eyüpspor  17.00 Kasımpaşa - Fenerbahçe  20.00 Alanyaspor - Hatayspor  20.00 Trabzonspor - Beşiktaş  16 Eylül Pazartesi  20.00 Antalyaspor - Adana Demirspor  6. hafta  20 Eylül Cuma  20.00 Hatayspor - Bodrum FK  21 Eylül Cumartesi  17.00 Konyaspor - Sivasspor  20.00 Fenerbahçe - Galatasaray  22 Eylül Pazar  17.00 Çaykur Rizespor - Samsunspor  17.00 Kasımpaşa - Antalyaspor  20.00 Adana Demirspor - Alanyaspor  20.00 Beşiktaş - Eyüpspor  23 Eylül Pazartesi  20.00 Göztepe - Kayserispor  20.00 Gaziantep FK - Trabzonspor 

Trabzonspor Milli Oyuncuyu Transfer Etti Haber

Trabzonspor Milli Oyuncuyu Transfer Etti

Trabzonspor prensip anlaşmasına vardığı Okay Yokuşlu, Trabzon'a geldi.   Trabzonspor'da 2015-16-2017-2018 sezonların forma giyen Okay Yokuşlu yeniden Trabzonspor'da. İngiltere'nin Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'dan transfer edilen milli oyuncu bu gece 00.30'da Trabzon'a geldi. Okay Yokuşlu'yu Trabzon Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.  Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okay Yokuşlu, çok mutlu olduğunu belirterek, "Uzun bir aradan sonra böyle bir karşılamayla tekrar bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Daha resmi imzalar atılmadı ama yarın sağlık kontrollerinden sonra hiçbir sorun çıkmadığı takdirde her şey yolunda gidecek ve takıma katılacağım. Umarım güzel bir sezon olur hem Türkiye'de hem Avrupa'da" ifadelerini kullandı.  Abdullah Avcı ile birbirlerini tanıdıklarını belirten Okay, "Abdullah Avcı ile görüşmelerimiz oldu. Bana ilgisini belirtti, ben de hoca ile çalışmaktan mutluluk duyacağım. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Çok güçlü bir kadro kuruluyor. Bunun takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum. Başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Dışardan bakıldığında böyle, ben de katıldığımda bu başarıya katkı sağlarım" dedi.  Stadyumdaki atmosferi çok özlediğini belirten Okay Yokuşlu, taraftarlarla üçlü çektirdikten sonra kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele geçti. Oyuncunun bordo-mavili kulüple 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Abdullah Avcı: “Kazanmayı çok istiyorduk'' Haber

Abdullah Avcı: “Kazanmayı çok istiyorduk''

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş’a 3-2’lik skorla mağlup oldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kaybettikleri için üzgün olduğunu fakat Beşiktaş’ı da kazandığı için tebrik ettiğini belirten Avcı, “Öncelikle Beşiktaş’ı tebrik ederim kupayı kazandıkları için. Oyun dengede giderken geçişten bulduğumuz golle öne geçtik. Sonrasında çok net şekilde Beşiktaş oyunu aldı veya biz verdik. Top rakipteyken uzak kaldık, baskılarımızı çok iyi yapamadık. Beşiktaş o bölümde bizden daha iyi oynadı. Oyunun bize geçtiği bölümde topu çabuk kaybettik. İkinci topları alamadık. Özellikle devreye 1-0 girebilsek belki daha fazla müdahale edebilirdik. Psikolojik olarak oyuna daha erken girmemiz gerekiyordu. 2-1 mağlup duruma düştük. Ama oyunun ondan sonraki bölümünde tamamen elimize aldık, oynadık, 2-2’yi bulduk. Sonuç alamadığımız pozisyonlar da vardı. Çok büyük emek vardı ve kazanmayı çok istiyorduk. Üzüntülüyüz, taraftarımız buraya geldi. Bunu kazanmayı çok istiyorduk ama ne yazık ki gerçekleşmedi. Bence güzel bir final oldu, festival havasında geçti. İki tarafın da birbirine saygı gösterdiği, bizim kazananı alkışladığımız örnek bir kupa finali oldu” diye konuştu.  “Anlar, futbolda çok önemlidir”  Oyunda anları değerlendirmenin önemine vurgu yapan deneyimli çalıştırıcı, “Bence birer devre bakmak lazım. Oyunun ilk yarısına giremedik. Finalleri oynamak hiç kolay değildir. O gün oyuncuların hem fiziksel hem zihinsel olarak adapte olmaları gerekiyor. Golü bulmamız oyunun daha içine bizi sokması gerekirken aslında daha geri gitti. Dün akşam da UEFA Avrupa Ligi finalini gördünüz. Favori kimdi ama kim kazandı? Anlar, futbolda çok önemlidir” ifadelerini kullandı.  “Şampiyonluk için yarışan bir takım haline getirmeye çalışacağız”  Trabzonspor’un gelecek sezon hedeflerine değinen Abdullah Avcı, “Trabzonspor çok büyük ve yarışan bir kulüptür. Önümüzdeki sene de sürdürülebilir, yarışabilir bir Trabzon için çalışıyoruz. Bugün Beşiktaş da Trabzonspor da şampiyonluk yarışında devreden beri yoklar. Bunun içinde yarışan bir takım haline getirmeye çalışacağız. Yarın yeni bir hayat var. Final oynarken bazen kaybedersen hayat sana birçok şey kazandırıyor. Finalleri oynamak önemlidir. Önümüzdeki sene için yeni hedeflerle devam edeceğiz. Bu oyun bu yüzden güzel bir oyun” sözlerini kaydetti.  Son olarak gelecek sezonun transfer çalışmalarına ilişkin gelen soruyu da yanıtlayan 60 yaşındaki teknik adam, mesafe katettikleri çalışmalar olduğunu fakat gerekli açıklamaların daha sonra kulüp tarafından yapılacağını belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.