Hava Durumu

#Türk Bayrağı

Yeni Marmara Gazetesi - Türk Bayrağı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Türk Bayrağı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da köprülere dev Türk bayrakları asıldı Haber

İstanbul'da köprülere dev Türk bayrakları asıldı

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin 8'nci yılında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve 15 Temmuz Derneği işbirliğinde İstanbul'daki köprülere Türk bayrakları asıldı. 15 Temmuz Hafıza Müzesi önünde toplanan katılımcıların yürüyerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelmesinin ardından burada bayrak asma töreni düzenlendi. Törene İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç ve şehit yakınları katıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün yanı sıra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Osman Gazi Köprüsü ve 1915 Çanakkale Köprüsü'ne de dev Türk bayrakları asıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk bayrağı ile birlikte "Türkiye aşkına" ve "Vatan, millet aşkına" yazılı afişler de asıldı. "Bu sene ilk kez 5 köprüye olmak suretiyle devasa bayraklarımızı asacağız" 5 köprüye dev Türk bayrakları asılacağını belirten 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, “15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yılını geride bırakıyoruz. Milletimizin ve devlet kurumlarımızın duyarlılığıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi şehitlerimizi anarak, gazilerimizi hatırlayarak, milletimizin bekası, devletimizin geleceği noktasında Türk milleti olarak üzerimize düşen sorumluluk neyse onu yerine getirmenin bilincinde yolumuza devam ediyoruz. O günü unutmamak ve unutturmamak adına birçok valimiz birçok etkinlikler düzenliyorlar. 15 Temmuz'dan sonra bayrağımızı indirmek, yerine başka egemen güçlerin bayraklarını asmak isteyen hainlere bir cevap olması niteliğinde İstanbul'un üç köprüsüne, bu sene ilk kez iki köprümüz de dahil 5 köprüye olmak suretiyle devasa bayraklarımızı asacağız. Bayrak bizim bağımsızlık sembolümüz. Bayrağımız özgürce bu topraklarda dalgalansın diye yüzbinlerce ecdadımız canını seve seve vermiştir. Bugün de yine bayrağımıza uzanan elleri kıracak milyonlarca insanımız var. Kimse bu bayrağa sevginin ötesinde bir gözle bakmasın” dedi. Törene katılan şehit yakını Rahşan Sertbaş, “Çok gururlu ve mutluyuz” derken, şehit yakını Erhan Dündar ise, ”Vatan sağ olsun, millet sağ olsun. Bayrağımız dalgalanacak. Vatan hainlerine fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

Fernando Muslera ve Eşi Patricia'dan Kalpleri Fetheden Paylaşımı! Haber

Fernando Muslera ve Eşi Patricia'dan Kalpleri Fetheden Paylaşımı!

13 Yıllık Galatasaray Kariyeri 2011 yılında Lazio'dan Galatasaray'a transfer olan Uruguaylı teknik direktör Muslera, sarı-kırmızılı forması altında 13 yılda 17 kupa kazandı. Geçtiğimiz Nisan ayında Galatasaray ile sözleşmesini yenileyen Muslera, kulübe olan bağlılığını bir kez daha göstermişti. Sosyal Medyada Büyük Beğeni Topladı Muslera ve eşi Patricia Callero, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarda, kollara yaptırdıkları Türk bayraklı dövmeleri sergiledi. Paylaşımına "Her zaman birlikte." notunu düşen çiftin bu hareketi, hayranlarından büyük beğeni topladı ve kısa sürede viral oldu. Galatasaray'da Kariyerini Tamamlayacak Yakın zamanda Uruguay'da bir programa konuk olan Muslera, Galatasaray'da futbol kariyerini sonlandırmayı planladığını belirtti. "Sözleşme yenileme kararıyla birlikte kariyerimi Avrupa'da yani Galatasaray'da bitireceğim gibi duruyor. Uruguay'da futbol oynamak için gideceğim gibi duruyor ancak ne normal ki de çalışacağım," diyerek tüm odağını gelecek sezona katılmayı ifade etti. Uruguay'daki Bağları Galatasaray'a olan bağlılığını dile getiren Muslera, Uruguay'da Amatör İkinci Lig'de Sportivo Bella Italia takımının sahibi olduğunu söyledi. "Galatasaray'a bağlılığımı sürdüreceğim çünkü bunca harf sonra orada kalması mümkün değil ama hayatım Uruguay'da olacak" dedi. Muslera, ülkesi Uruguay'dan da transfer tekliflerinin kapsamını, ancak Galatasaray'ın buna izin vermediğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Vatandaşlar Anıtkabir'e Akın Etti Haber

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Vatandaşlar Anıtkabir'e Akın Etti

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Vatandaşlar Anıtkabir'e Akın Etti: Ziyaretçi Rekoru Kırıldı! Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl coşkusuyla dolup taşan vatandaşlar, Ata'sının huzuruna koştu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla karşılayan insanlar, Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etmek için adeta birbiriyle yarıştı. Aynı zamanda İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı'na olan ilgi de oldukça fazlaydı. Anıtkabir'e Ziyaretçi Rekoru Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Anıtkabir'e gelen ziyaretçi sayısının rekor seviyeye ulaştığı belirtildi. Tam olarak 1 milyon 182 bin 425 kişi, bu özel günde Anıtkabir'i onurlandırdı. Ancak yoğunluk nedeniyle ziyaret gerçekleştiremeyen vatandaşlar için de teşekkürler sunuldu. Farklı yaş gruplarından gelen vatandaşlar, Atatürk'ün posterleri ve Türk bayrakları ile donattıkları Anıtkabir'e coşkuyla akın ettiler. Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri uçuş ekibi SoloTürk, Anıtkabir semasında nefes kesen bir performans sergiledi. Vatandaşlar bu gösteriyi izlerken büyük bir heyecan ve gurur yaşadı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele kahramanları, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde bir kez daha saygı ve rahmetle anıldı. Bu özel günde, vatandaşlar tarihlerine olan bağlılıklarını bir kez daha gösterdiler. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele Şehitlerini saygı ve minnetle bir kez daha Anıyoruz. HABER:NURCAN ŞENER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.