Hava Durumu

Erkan Aydın: “Hanlar bölgesini odak haline getireceğiz!”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Hanlar Bölgesi’nde esnaflar ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 23:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 23:28
Kaynak: HANDAN EFE
Erkan Aydın: “Hanlar bölgesini odak haline getireceğiz!”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın,  Hanlar Bölgesin'de esnaflar ile bir araya geldi. Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsa Altıkardeş ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Erkan Aydın'a eşlik etti.

Ziyaret esnasında konuşan Başkan Erkan Aydın, "Bu kentin dokusuna hayranım. Pek çoğumuz en hareketli, koşuşturmanın olduğu anlarda ziyaret etse de, ben en çok esnafın kepenk açtığı, güne hazırlandığı, birbirine günaydın dediği saatlerini seviyorum Hanlar Bölgesinin. Bu sabah Fidan Han’daki toplantıya giderken de bu anın keyfini çıkarttım, selam aldım, selam verdim. Bütün esnafımıza hayırlı işler diliyorum. 

Osmangazi turizm kenti, tarih kenti. Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği ile bu kimliğe değer katacak çalışmaları konuştuk. Gerekli düzenlemelerin yanı sıra kültürel, sanatsal faaliyetlerle Hanlar Bölgesi’ni odak noktası haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu sabahki buluşmayı organize eden Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsa Altıkardeş’e ve yönetimine teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.