Hava Durumu

Görkemli festivali Fettah Can süsledi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Bursa Gastronomi Festivali'nde kapanışı, Bursalı ünlü sanatçı Fettah Can yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:47
Kaynak: HANDAN EFE
Görkemli festivali Fettah Can süsledi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Bursa Gastronomi Festivali'nde kapanışı, Bursalı ünlü sanatçı Fettah Can yaptı. Misafirlerin doyasıya eğlendiği Fettah Can konserine binlerce vatandaş katıldı.

Uluslararası Bursa Gastronomi Festivali sonrasında resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,

''3 gün boyunca süren coşkulu Gastronomi festivalimizin son gün etkinlikleri kapsamında, kapanışımızı harika bir Fettah Can konseriyle gerçekleştirdik. Bursa, gastronomisine dair lezzet çadırlarımızın, eğlenceli etkinliklerin, söyleşilerin ve harika konserlerin olduğu görkemli festivalimizde, büyük bir heyacanla eşsiz ürünlerimizi ve yemeklerimizi tanıttık. Bursa gastronomisine ve sanatçılarına sahip çıktığı sürece hep birlikte gülümsemeye devam edeceğiz. 3 gün boyunca heyecanımıza ortak olan hemşehrilerime ve müthiş performansıyla bizlere güzel bir gece yaşatan değerli Bursalı sanatçımız Fettah Can’a yürekten teşekkür ederim.'' dedi.

3 gün süren festivale binlerce vatandaş katılırken, bir çok işletmede festivalden memnun kaldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in festival sonrası paylaşımı,

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.