Hava Durumu

Kültürpark Atatürk Stadyumu'nda 30 Ağustos coşkusu!

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkulu şekilde kutlanırken, Bursa adeta coşkuya boğuldu!

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 15:10
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Kültürpark Atatürk Stadyumu'nda 30 Ağustos coşkusu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği Kültürpark Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşti. Ünlü Sanatçı Nilüfer'in şarkılarını seslendirdiği konsere binlerce Bursalı katıldı. Müzik şöleni sonrasında sahneye çıkıp konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ''Bursa, özlediği milli bayramlara kavuştu.'' dedi.

Sabahtan itibaren başlayan bayram kutlama etkinlikleri gecenin sonunda Nilüfer konseri ile son bulurken, konserden sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey bir paylaşım yaptı.

Başkan Mustafa Bozbey, ''Gün boyu süren etkinliklerde büyük bir sevinçle kutladığımız #HepimizinZaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkumuzu, Kültürpark Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen Nilüfer konseriyle sürdürdük. 102 yıldır taşıdığımız milli mücadele ruhunun asla sönmeyeceğini gösteren bu coşku, artarak devam edecek. Bursa, özlediği milli bayramları coşkuyla kutlayacak! Bu eşsiz konserle bizlere müthiş bir müzik şöleni yaşatan Nilüfer’e ve coşkumuza ortak olan hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!'' dedi.

İşte o paylaşım,

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.