Hava Durumu

Demet Akalın'ın Evi Sosyal Medyada Gündem Oldu! Koltuk Örtüleri Dikkat Çekti!

Sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Akalın, son dönemde fit görüntüsüyle de gündem olmuştu. Ancak bu kez gündeme oturan, evinin dekorasyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 18:09
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Demet Akalın'ın Evi Sosyal Medyada Gündem Oldu! Koltuk Örtüleri Dikkat Çekti!

Demet Akalın'ın Koltuk Örtüleri Sosyal Medyada Olay Oldu!

Geçtiğimiz haftalarda vücudundan 6 kilo yağ aldıran ve toplamda 11 kilo veren Demet Akalın, fit haliyle dikkat çekmişti. Ancak dün yaptığı bir paylaşım, sosyal medyada adeta olay yarattı. Akalın, evinin salonunu takipçileriyle paylaştı ve koltuklarına serdiği örtülerle büyük ilgi topladı.

Takipçilerden Yorum Yağmuru:

Akalın’ın salonunda yer alan koltuk örtüleri, takipçilerinden büyük ilgi gördü ve çeşitli yorumlar aldı. Birçok takipçisi, "Ne o, koltuk örtüleri?" şeklinde yorum yaparak Akalın'a takıldı.

Demet Akalın'dan Cevap Gecikmedi:

Ünlü şarkıcı, takipçilerinin eleştirilerine ve esprili yorumlarına kayıtsız kalmadı. Akalın, “Ben Anadolu kadınıyım. Örtü candır.” diyerek cevap verdi ve takipçilerini güldürdü.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı:

Demet Akalın’ın bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hem ev dekorasyonuna hem de Akalın’ın esprili yanıtına birçok beğeni ve yorum geldi. Ünlü şarkıcının evine dair bu detay, hayranları arasında günün konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.