Hava Durumu

Mustafa Bozbey: '' CHP, Türkiye'nin umudu olmaya devam edecektir!''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı sonrası açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 00:08
Kaynak: HANDAN EFE
Mustafa Bozbey: '' CHP, Türkiye'nin umudu olmaya devam edecektir!''

Cumhuriyet Halk Partisi ''İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı''nı tamamladı. Kurultaya katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in kurultay sonrası verdiği mesaj gündem oldu.

Mustafa Bozbey, ''Cumhuriyet Halk Partimizin ve ülkemizin geleceğini şekillendiren “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı”nda son gün toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Bugün, program hazırlık komisyonu üyeleri toplantısı, Sosyalist Enternasyonal toplantısı ve Genel Kurul kapanış toplantısı ile tüzük kurultayımızın son günü oldu. Bu toplantılarda alınan kararlar, partimizin gelecek vizyonunu daha da güçlendirecek ve Türkiye’nin aydınlık yarınlarına katkı sağlayacaktır.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in öncülüğünde , partimizin yeni tüzüğünü oluşturduğumuz bu süreç, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yenilikçi ve kararlı adımlarla geleceğe yürüdüğünü bir kez daha göstermiştir.

Partimizin iktidar hedefi doğrultusunda, alınan kararların ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, her zaman olduğu gibi Türkiye’nin umudu olmaya devam edecektir.'' açıklaması yaptı.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.