Hava Durumu

Enes Çelik, sen Bursaspor'un başına gelen en güzel şeysin!

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik'e sosyal medya üzerinden gelen bir yorum gündem oldu. Başkan Çelik, taraflı tarafsız Bursa'da ve tüm Türkiye'de vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 17:33
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Enes Çelik, sen Bursaspor'un başına gelen en güzel şeysin!

Bursaspor'un yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen, sürekli artan sorun ve sıkıntılarından bunalan Bursalılar, son yapılan kongrede Bursaspor Kulübü Başkanı olarak Enes Çelik'e destek verdiler.

Başkan Enes Çelik, henüz sezon başlamadan Bursaspor'un astronomik olan borcunun neredeyse yarısına tekabül eden 630 Milyon TL borcu kapattı. Türk futbol tarihinde ender gelişen bu olay yalnızca Bursa'da değil, tüm Türkiye'de takdir edildi.

Son olarak Bursastore mağazasında da düzenleme ve yenilemeye giden başkan Enes Çelik, ailesiyle birlikte Bursastore'u ziyaret edip alışveriş yaptı.

SEN BURSASPOR'UN BAŞINA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN ENES ÇELİK

Başkan Enes Çelik'in Bursastore ziyaret paylaşımının altına bir yeşil beyazlı taraftarın yazmış olduğu ''Sen Bursaspor'un başına gelen en güzel şeysin Enes Çelik'' mesajı, şehirdeki mutluluk ve umudun başka bir göstergesi olarak sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.