Hava Durumu

Enes Çelik: ''Teşekkürler Efsane!''

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Bursaspor'un yaşayan efsanesi ve teknik direktörü Pablo Martin Batalla'ya teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 20:52
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Enes Çelik: ''Teşekkürler Efsane!''

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Bursaspor'un yaşayan efsanesi ve teknik direktörü Pablo Martin Batalla'yla ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Çelik yaptığı açıklamada,

“Büyük kulüpler efsanelerine borçlu kalmamalı“ anlayışıyla hareket ederek kamuoyu önünde söz verdiğimiz gibi efsanemiz ve teknik direktörümüz Pablo Martin Batalla ile futbolculuk döneminden kalan alacağı ile ilgili anlaşmış bulunmaktayız. Yaptığımız görüşmede alacağının önemli bir kısmından feragat etmiş, kalan kısmı ise kulübümüz tarafından kendisine ödenmiştir. Teşekkürler efsane !'' dedi.

Pablo Martin Batalla'nın Bursaspor'dan, uzun süredir bekleyen yüklü bir alacağı olduğu ancak hiç bir işlem yaptırmadığı kamuoyunda bilinip takdir ediliyordu. Enes Çelik'in bu çıkışı ve Pablo Martin Batalla'nın alacaklarının çoğundan feraget etmesi, kendisinin neden Bursa'da ve Türk futbolunda büyük bir efsane olarak anıldığının en büyük göstergelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Batalla, takındığı bu tavır ile zaten koca bir şehrin gönlündeki tahtını bir kez daha sağlamlaştırdı.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.