Hava Durumu

O isim Manchester United'ı satın almaktan vazgeçti!

Manchester United’e büyük teklif yapan Katar şeyhi vaz geçti!

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 23:35
Kaynak: FATMA ÖZTÜRK
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
O isim Manchester United'ı satın almaktan vazgeçti!

Katar şeyhi Glazer Ailesine büyük teklif yaptı. Fakat Premier ligin devi olan Manchester United için sunulan teklif  reddedildi. İngiliz taraftar bu sayede kulüp için bir şans olacağını düşünürken bu haberle yıkıldı.

Manchester United, İngiltere’de en büyük kulüplerden biri olması ile tanınmaktadır. Yönetim krizleri ve saha içi problemleri ile gündeme gelmeye başladı. 2005 senesinden bugüne kadar Galzer ailesi Manchester United takımının sahipleri idi. Taraftarlar takımın iyi bir şekilde yönetilmediğini düşünerek tepki gösteriyorlar. Her maç sonrası taraftarlar, Glazer ailesinin takımı başkalarına devretmeleri için baskı kuruyorlar.

Glazer Ailesi, 2022 Kasım ayı itibarı ile klüp için farklı yatırımcıların girişlerine izin verdi. Bu sayede Manchester United kulübü hisselerini başka kişilerin almasına olanak tanındı. Bunun üzerine Katar şeyhi olan Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani  kulübün bütün hisselerini almak için Glazer Ailesi il görüşme sağladı.

Değerinden fazla teklif vermişti!

Manchester United kulübünün değeri 3.2 milyar dolar fakat Katar şeyhi tam 6 milyar dolar teklif etti. Fakat edilen teklif Glazer Ailesi tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine yeni bir teklifle tekrar geleceğini dile getiren Katar şeyhi şimdilik kulübü satın alma işleminden vazgeçti.

Manchester United taraftarı ise bu duruma tepki gösterdi. Kulübün borcu 1 milyar sterlin olması sebebi ile Glazer ailesine tepkiler büyüdü.

HABER:FATMA ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.