Hava Durumu

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme sesleri

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi mağlup ederek Kadıköy'de 26 yıl aradan sonra zaferle ayrılan Trabzonspor, eski kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Fırtına, yılın transfer bombasını patlatmak için çalışmalara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 15:39
Kaynak: İHA
Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme sesleri

Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Fenerbaheçe'yi 2-3 mağlup ederek 26 yıl aradan sonra Kadıköy'de zafere ulaşan Trabzonspor, yarın akşam evinde Konyaspor'u konuk edecek. Bir yandan rakibini mağlup etmenin hesaplarını yapan Trabzonspor, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı.

Bu sezon beklentilerin altında kalan ancak Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle birlikte 3 maçta 7 puan toplayan Trabzonspor, yarın akşam sahasında konuk edeceği Konyaspor'u mağlup ederek Abdullah Avcı yönetiminde üst üste ikinci galibiyetini almayı hedefliyor.

Akşam'ın haberine göre; Bu sezon Süper Lig'i ilk 3 sırada bitirmeyi amaçlayan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Bordo-mavili ekibin, 2022 yılının yaz transfer döneminde yollarını ayırdığı Nijeryalı yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmak için hamle yapmayı planladığı ileri sürüldü.

Bordo-mavili ekibin 2021-22 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta başrol oynayan yıldız futbolcunun Suudi Arabistan ekibi Al Fayha ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Nijeryalı yıldızın Süper Lig'e geri dönmek için hazırlıklara başladığı iddia edildi.

EFSANE İSİM GERİ DÖNÜYOR

Yıldız futbolcunun Arabistan'dan ayrılarak eski takımı Trabzonspor'a imza atmayı amaçladığı öne sürüldü. Nijeryalı yıldızın menajerine talimat vererek Trabzonspor'a geri dönmek istediği iddia edildi. 34 yaşındaki yıldız futbolcunun Trabzonspor'a geri dönmek istemesi bordo-mavili camiada büyük bir heyecan yarattı.

Yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla Abdullah Avcı için yayınladığı mesaj Trabzonspor'a geri döneceği yolundaki iddialarını güçlendirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.